Sportski stil tradicionalno podrazumeva to da je estetika podređena udobnosti. Ipak, sa razvojem modne svesti, ovo tradicionalno ograničenje je prevaziđeno, i svakome ko je iole modno osvešćen je jasno da ova dva faktora ne moraju biti, i nisu u suprotnosti.

Ellesse brend je kreirao sjajnu simbiozu lepog i udobnog, a za nadolazeće hladne dane vam preporučuje da istovremeno izgledate odlično i osećate se dobro u onome što nosite.

Ova modna kuća vam preporučuje da ulicama grada prošetate u jakni i poludubokim cipelama zagasitih, zemljanih tonova. Sa njima uklopite udobni donji deo trenerke i nežno roze majicu, a celu kombinaciju oplemenite svetlim šalom, koji će stilu dati notu elegancije.

ELESSE modni predlog 1 Ellesse modni predlog: Sport i grad ELESSE modni predlog 3 Ellesse modni predlog: Sport i grad ELESSE modni predlog 4 Ellesse modni predlog: Sport i grad ELESSE modni predlog 5 Ellesse modni predlog: Sport i grad
Jakna 11.990,00 dinara
Majica 2.490,00 dinara
Trenerka – komplet 5.990,00 dinara

Fotograf: Katarina Sharon Macut Vasić
Silista: Tijana Žunić
Asistent stiliste: Katarina Cvijović
Šminker: Nada Lekić
Model: Tamara Milanović
Sve Ellese odevne predmete iz našeg modnog predloga možete pronaći u “Sport Vision” maloprodajnim objektima ili putem online prodavnice.
Jasna Stanić
Comments