Iskoristite poslednje dane zime za uživanje u bindžovanju! Hladno i tmurno vreme nas jednostavno poziva da se ušuškamo u toplini doma, pozovemo prijatelje, spremimo kokice i zabavimo se uz otkrivanje novih svetova, likova i iskustava preko naših ekrana.

Vreme je da otkrijete najbolja ostvarenja domaće produkcije – filmove i serije koji dočaravaju velike i važne priče našeg društva i istorije. Srpska ostvarenja postaju sve uzbudljivija, a obožavamo da naše omiljene glumce gledamo u novim i nesvakidašnjim ulogama. Zato vam donosimo predlog za dva naslova koja možete da dodate na svoju watch listu

Uz veoma popularan film, najavljujemo i novu seriju koju ćemo tek gledati. U pitanju su ostvarenja domaće produkcije koja će vas naterati na razmišljanje, rasplakati i nasmejati. Otkrivamo vam novu platformu EON Video klub, na kojoj će oba naslova biti dostupna!

EON Video klub - platforma koja zna šta najviše volite da gledate

EON Video klub je platforma koja objedinjuje sve što nam je potrebno za filmske večeri i bindžovanje serija – jednostavna je za korišćenje, uvek daje zanimljive predloge šta da gledate sledeće, a nudi i opciju da gledamo sadržaje kad smo offline.

feed Spremite kokice uz novi EON Video klub: Ova dva domaća ostvarenja su prva na našoj watch listi

Zašto je Eon Video klub ultimativni izbor za gledanje svih vrsta sadržaja?

Uvek sveže preporuke

Svi smo se našli u situaciji da nam se nešto baš gleda, ali je sve što nas zanima već pogledano – ili nikako ne možemo da nađemo nešto sveže i novo. Zato nam uvek treba dobrih preporuka, a EON Video klub će vam doneti upravo to: inovativne, neotkrivene naslove na osnovu vaših interesovanja. Dizajniran je da preporuči najgledaniji, najnoviji žanrovski sadržaj u skladu sa onim što najviše volite da gledate. Na taj način, uvek ćete biti u toku sa filmovima i serijama u kojima ćete istinski uživati!

Gledanje bilo gde, bilo kada

Gledanje serija ili filmova tokom putovanja i odmora je odličan način da prekratite ili obogatite svoje vreme, a uz EON Video klub to postaje veoma lako. Zahvaljujući revolucionarnoj opciji preuzimanja sadržaja offline na vašem mobilnom telefonu ili tabletu, EON Video klub pruža mogućnost da svoje omiljene emisije, filmove i serije gledate bilo kada i bilo gde. Nikada vam više neće biti dosadno, gde god da ste se zadesili!

Evo koja dva ostvarenja su prva na našoj watch listi.

Čuvari formule

Svako ko je pogledao poslednji film Dragana Bjelogrlića priznaje da je plakao, jer je emotivna saga o srpskim naučnicima zapravo priča o borbi, tragediji, prijateljstvu, ljubavi i iskustvima koja nas zauvek obeleže i promene. Uzbudljiv i napet, ispunjen atmosferom teskobe, ali i beskrajne nade, ovaj film govori o akcidentu u Institutu Vinča, kao i sudbini naučnika koji su radili na tajnom projektu, usred hladnoratovske krize.

Ukoliko niste stigli da pogledate najgledaniji srpski film u 2023. godini, uskoro ćete imati priliku da vidite zašto je oduševio domaću publiku – i to u svom malom kućnom bioskopu! Od 25. februara će biti dostupan bez dodatne naknade na EON Video klubu, novoj platformi koja je nedavno lansirana.

1900x1069 Spremite kokice uz novi EON Video klub: Ova dva domaća ostvarenja su prva na našoj watch listi

Vreme smrti

Grandiozna dela velikog srpskog pisca Dobrice Ćosića dobila su ekranizaciju kakvu zaslužuju. Nakon serija Koreni i Vreme zla, uskoro nas očekuje premijera serije Vreme smrti, koja će nam približiti buran period Prvog svetskog rata u Srbiji. Od slavnih ličnosti iz domaće istorije do “običnih”, ali velikih heroja teških sudbina, ova serija nas vodi u jedan od najtragičnijih perioda našeg naroda. Među glavnim junacima, osim članova porodice Katić, javljaju se brojne istorijske ličnosti poput Živojina Mišića, Nikole Pašića, regenta Aleksandra Karađorđevića.

Premijeru serije Vreme Smrti, ekskluzivne domaće produkcije United Media, od 20. februara možete da pogledate u EON Video klubu. Bindžujte svih 15 epizoda prve sezone serije u okviru istoimenog kataloga, po ceni od 690 dinara – a uslugu možete da aktivirate putem MojSBB naloga i pozivom kontakt centra na 19900. Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktivacije.

Budućnost zabave je stigla – i mi jedva čekamo da budemo njen deo. Požurite na EON Video klub i počnite da kreirate svoju watch listu za najudobnije filmske i serijske večeri. Ostaje vam samo da pozovete prijatelje i okupite porodicu – i uživanje može da počne!

eon3 hero ezgif 2 Spremite kokice uz novi EON Video klub: Ova dva domaća ostvarenja su prva na našoj watch listi

Više o EON Video klubu saznajte na SBB sajtu, kao i na Instagram, Facebook i YouTube stranicama.

Comments