Verujem da svaka od vas ima svoju omiljenu modnu blogerku koju budno prati i poznaje svaki njen autfit napamet, ali moraš priznati da i nešto što je omiljeno ume da dosadi – u nekom trenutku. Ovo “pravilo” obično važi baš kada govorimo o modi, modnim trendovima, modnim uzorima i inspiraciji, zato je poželjno s vremena na vreme se okrenuti nekom novom licu i videti šta ono ima da ponudi u svom garderoberu i na svom Instagram profilu. I čak, to lice uopšte ne mora da bude blogerka – naprotiv, baš volimo kada pronađemo kul devojku koja jednostavno ima stila!

Ovde je pravi trenutak da vam predstavim italijansku It Girl, stilistkinju Eriku Boldrin, koja je u poslednje vreme tema svih modnih priča! Tokom prethodnih modnih meseci (meseci održavanja nedelja mode), ubedljivo se istakla svojim stilom i ukusom koji verovatno ne bi ni trebalo da nas čudi budući da je 1) Italijanka i 2) stilistkinja.

Naravno, ona nije novo-novo lice budući da je već dugo u modnoj industriji, ali nama svakako jeste jer smo tek od skoro otkrili njen potencijal. I ne, više ga nikada nećemo zanemariti!

Već nekoliko godina unazad, Erika Boldrin je deo kul ekipe Milana i devojka čije street style kombinacije fotografi obožavaju da fotkaju. Više je stvari koje ističu njen stil, počevši od duge smeđe kose, preko prilično svedene palete boja, odela koje nosi u svim prilikama i očigledno ležernog stava prema oblačenju, pa sve do odličnih kombinacija starih i novih dizajnerskih komada.

 

Comments