Više puta smo se uverili da seks sve prodaje – parfeme, odeću, automobile, sokove, bušilice. Red je došao i na najprogresivniju granu industrije – turizam. Seks je, naravno, sastavni deo putovanja svakog para, ali ako baš želite da celu putešestviju posvetite strasti i trošenju kalorija predlažemo vam neke od najboljih erotskih hotela širom sveta.

127 Erotski hoteli: Seks kao motiv putovanja

Seks ne mora da bude dopunska aktivnost putovanja nego i motiv

Hotel “Desire Riviera Maya” – Puerto Morelos, Meksiko

Najpoznatiji hotel za odrasle u Meksiku ujedno je i najpoznatiji u svetu. U ovom luksuznom objektu nošenje odeće je opciono, svaka soba je opremljena ogledalom na plafonu, a tokom celog dana gostima su na raspolaganju raznoliki sadržaji, žurke, časovi erotske masaže i plesa u krilu, kao i spa tretani za parove…

220 Erotski hoteli: Seks kao motiv putovanja

Bazen hotela "Desire Riviera Maya" mesto za dnevno opuštanje i divlje žurke tokom noći

Hotel “Desire Los Cabos” – San Hose del Kabo; Meksiko

Ovaj romantičan hotel je mesto u koje gosti dolaze da bi ispunili svoje fantazije ili obnovili strast. Poznat je po krevetima sa baldahinima na plaži kao i đakuziju na krovu hotela. Tantra poklon-paketići su omiljeni među gostima svih starosnih doba.

319 Erotski hoteli: Seks kao motiv putovanja

Kreveti sa baldahinom su zaštitni znak hotela "Desire Los Cabos"

Hotel “Blue Bay Villas Doradas” – Puerto Plata, Dominikanska Republika

Ovo je dobro poznata tačka na mapi destinacija namenjenim medenom mesecu i venčanjima. Iako politika ovog hotela podržava ono “nije sve u seksu, ima nešto i u romantici”, nošenje odeće je opciono, a maštovitih mesta i više nego dovoljno.

415 Erotski hoteli: Seks kao motiv putovanja

"Blue Bay Villas Doradas", veoma popularna honeymoon destinacija

Hotel “Mai Tai Resort” – Port Daglas, Australija

Ovaj luksuzni resort skriven je u planinama iznad Koralne obale. Kapacitet hotela je samo osam gostiju iznad 18 godina. Opet, romantična i atraktivna destinacija, a našla se na spisku erotskih hotela zbog nenošenja garderobe.

512 Erotski hoteli: Seks kao motiv putovanja

Egzotični ambijent resorta "Mai Tai"

Misteriozni hoteli strasti u Japanu

Smerni Japanci nemaju slične objekte, koji su svetski poznati, ali su nam predstavili zanimljiv underground koncept. U pitanju su naizgled obični, prosečni hoteli kategorizacije do četiri zvezdice u kojima recepcionar radi iza potpuno zatamnjenog stakla, a gostiju u lobi baru nema. Tarife za sobe su na jedan, dva sata ili ređe na celu noć.

66 Erotski hoteli: Seks kao motiv putovanja

Kako birate sobu u japanskim love hotelima? Dodirom na ekran na kome su slike svih trenutno slobodnih soba


Tijana Jeremić je student turizma, pasionirani putnik i autor bloga Heels and Voyages by T. Veliki obožavalac štikli, slatkiša, okeana i životinja. Smatra da ljudi kroz putovanja uče o drugima, ali i o sebi.

Comments