Uprkos mogućim rizicima od preteranog izlaganja sunčevim zracima, preplanuli ten i atraktivan izgled san je svake žene kad dođu lepi letnji dani. Da bismo maksimalno uživali na suncu i postigli ravnomernu preplanulost, bez posledica, potrebno je kožu pripremiti za visoke temperature.

exposed skin care coupon girl Narodni melem za opekotine

 

Zato, ne treba čekati vidljivu opekotinu, već je potrebno zaštititi kožu preparatima sa dokazanim terapeutskim dejstvom, koji značajno mogu redukovati faktore rizika i blokirati pojavu fotostarenja kože.

narodni melem 4001 Narodni melem za opekotine

Odmah nakon izlaganja suncu, umirite kožu tela lica i usana Narodnim melemom protiv opekotina, koji prirodnom formulacijom sprečava nastanak ožiljaka i ublažava simptome opekotina (crvenilo, otok, bol). Preporučuje se njegova primena pre i nakon izlaganja suncu, a zbog antiseptičnog svojstva timijana i ulja nevena, nije neophodna prethodna dezinfekcija kože. Prirodni voskovi i vitamin E sadržani u melemu doprinose da koža postane meka, elastična i zaštićena od preranog starenja. Melem se može koristiti kod suvih i vlažnih opekotina bez obzira na njihovo poreklo nastanka. Brzo oporavlja i revitalizuje kožu, a izuzetan efekat  pokazuje i u tretmanu malih rana, posekotina, žuljeva i kurjih očiju.

Više informacija potražite na Facebook stranici Esense.

Comments