Esprit predstavlja nastavak serije kolekcija pod sloganom #ImPerfect, ovoga puta za jesen-zimu 2016. Poželi da zaplešeš uz muziku laganog povetarca u pratnji jesenjeg lišća i mekoće koja je karakteristična za novu kolekciju jesen – zima 2016. Slogan modnog brenda #ImPerfect izražava dinamiku Esprit kolekcija i lični odnos pojedinaca prema modi. Esprit želi da si opuštena i zadovoljna sobom. Želi da je svaka žena savršena u svojoj nesavršenosti!

Takva je i nova kolekcija jesen-zima 2016.; hrabra u izražavanju ličnog stila i prirodne lepote. Prenosi energiju ritma #ImPerfect. Zvezde nove kolekcije prikazuju lični #ImPerfect zaokret u priči nezaustavljivog ritma pesme You Can’t Touch ThisMC Hammera. Kampanja je prepuna električne energije koja je sinonim za raspoloženje nove modne sezone.

unnamed Esprit prenosi energiju pesme You Can’t Touch This

Ženska kolekcija Esprit jesen-zima 2016. je raznovrsna u materijalima kao i u dizajnu. Celokupan izgled je bogat zbog posebnog i stvaralačkog preplitanja pletiva, vune i viskoze. Njene karakteristike su geometrijski uzorci, print rajskih ptica i cveća u zemljanim i jesenjim bojama. Naglasak je na mekoći, udobnosti i asimetriji koja izražava kreativnost i individualnost modnog brenda. Celokupan izgled je opušten i devojački, takođe i u poslovnom okruženju. Sve ljubiteljke mode posebno će uživati u slojevitom kombinovanju pletiva i drugih udobnih komada s patikama. Raznovrsni detalji kolekcije zadovoljiće sve ukuse bez obzira na to da li želite jednostavne elegantne izglede ili više smelosti s kombinovanjem dugih i širokih komada. Višnja na vrhu nove kolekcije je jakna od antilopa, koja ja odličan dodatak svakom stylingu.

S novom kolekcijom Esprit poziva svaku ženu da izrazi svoju prirodnu lepotu i energično zapleše u novu modnu sezonu.

Novu kolekciju jesen-zima 2016. možete pronaći u radnji Esprit u Delta City i Sportina radnjama širom Srbije.

 

Comments