Povodom dolaska nove revolucionarne kraljice svih maskara, essence Call me Queen dramatic false lash effect maskare, makeup brend essence je organizovao Flash Mob Dance događaj u centru Beograda.

0O1A3889 Održan Flash Mob Dance   regionalni plesači i influenseri zaplesali na platou ispred Galerije

essence događaj je obogaćen dolaskom glavnih regionalnih plesnih i influenserskih zvezda, obučenih kao princ i princeza, koji su dodatno dodali magiju ovog događaja!

U glavnim plesnim ulogama bili su Paula Tonković i Marco Cuccurin sa oko 30 talentovanih plesača. Timu koji je doputovao u Srbiju pridružile su se i Lea Stanković, Jana Dačović i Amina Efendić. Tim je nenajavljeno zaplesao na platou ispred Galerije, demonstrirajući snagu i kraljevsku moć nove essence maskare. Uzbuđenju nije bilo kraja jer su prolaznici bili nagrađeni novom maskarom “Call Me Queen” kako bi postigli savršen kraljevski izgled kod kuće.

0O1A3715 Održan Flash Mob Dance   regionalni plesači i influenseri zaplesali na platou ispred Galerije

essence Call me Queen maskara je više od proizvoda za šminkanje; to je samopouzdanje, snaga i sofisticiranost skrivena u svakoj ženi.

Nema sumnje da nas essence uvek iznova iznenađuje svojim kreativnim aktivacijama kao i trendovskim proizvodima. essence je postao jedan od najtraženijih brendova šminke u Evropi. essence nije samo popularan, već i stvara trendove u industriji lepote i njegovo prisustvo na TikToku dodatno povećava njegovu popularnost.

Spremi se da zauzmeš svoje mesto na tronu uz essence proizvode, a essence Call me Queen maskara je ključ koji otvara vrata tog kraljevskog puta. 

0O1A3831 Održan Flash Mob Dance   regionalni plesači i influenseri zaplesali na platou ispred Galerije

Plesna essence porodica ide dalje, već su bili u Zagrebu i Sarajevu, a sledeća i poslednja stanica im je Ljubljana.

Neka tvoj pogled priča priču – priču o kraljici koja zna šta želi i kako da to postigne.

Comments