WANNABE DIGITAL AWARDS: Biramo najbolje influensere u čak 17 kategorija!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

1/2

Uskoro ćemo se oprostiti s danima koje provodimo u zatvorenim prostorijama! Brzo ćemo ih zaboraviti i požuriti u susret lepom vremenu i aktivnostima na otvorenom. Ali, da li će naša koža tako brzo zaboraviti mesece tokom kojih je bila izložena suvom vazduhu i dugom boravku u kancelariji? Ne ukoliko joj ne pomognemo da povrati prirodnu vlažnost!

Zato joj odmah pružite dubinsku, trenutnu i intenzivnu hidrataciju uz pomoć preparata iz Eucerin® AQUAporin ACTIVE inovativne linije za dehidriranu kožu, koje sada možete nabaviti uz posebne pogodnosti – kupovinom bilo kog Eucerin® AQUAporin preparata dobijate drugi na poklon! Akcija u partner apotekama traje dok traju zalihe!

Upotrebom bilo kog preparata iz Eucerin® AQUAporin ACTIVE linije za dehidriranu kožu, koža postaje hidrirana čak i u dubljim slojevima epidermisa. U promociji učestvuju sva četiri preparata iz Eucerin® AQUAporin ACTIVE linije: AQUAporin lagana hidratantna krema, AQUAporin bogata hidratantna krema, AQUAporin hidratantna krema sa SPF 15 i AQUAporin krema za negu područja oko očiju. Izbor je vaš, a Eucerin® vam uz svaki preparat koji kupite, poklanja još jedan prema raspoloživim zalihama.

Eucerin AQUAporin akcija 1+1 drugi vizual Eucerin AQUAporin ACTIVE promotivna akcija u apotekama   duplo više hidratacije

Jedinstvena formulacija za dubinsku hidrataciju suve kože

Uz Eucerin® AQUAporin ACTIVE liniju zagarantovani su brzi rezultati i oporavak kože, jer preparati iz ove linije imaju savim drugačiji mehanizam dejstva i postižu efekat hidratacije kože koji pre pojave ove linije ni jedna krema nije imala. Eucerin® AQUAporin ACTIVE koristi prirodnu mrežu vlažnosti kože kako bi joj se pružila potrebna hidratacija. Ne radi se samo o količini vode, već o tome koliko je delotvorno raspoređena, što je bitno kada je reč o osiguravanju hidratacije kože.

Naučna istraživanja potvrdila su da je nivo akvaporina – kanala koji regulišu prenos vodenih molekula u ćelijama u koži za čije je otkriće Peter Agre 2003. godine dobio Nobelovu nagradu za hemiju – direktno povezan sa pojavom suve kože. Sa godinama i usled delovanja UV zračenja, nivo akvaporina u koži se smanjuje, a rezultat je dehidrirana koža. Tragom ovog neverovatnog otkrića Eucerin® naučni tim pronašao je način aktiviranja i obnavljanja akvaporin mreže u koži.

Tokom istraživanja ispitano je dejstvo velike količine bioaktivnih supstanci, a Eucerin® centar za istraživanje otkrio je savršen akvaporin stimulator gliko-glicerol, koji preko mreže akvaporina omogućava prolazak vode i u dublje slojeve epiderma. Tako je nastala jedinstvena Eucerin® AQUAporin ACTIVE formulacija koja podstiče stvaranje novih akvaporina, kroz koje se voda nesmetano kreće i na taj način distribuira do svih ćelija kože. Više vodenih kanala znači više hidratacije, više vode u ćelijama i bolju distribuciju u druge ćelije, pa je tako koža hidrirana čak i u dubljim slojevima epidermisa.

Editors choice