*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Eucerin AQUAporin ACTIVE promotivna akcija u apotekama – duplo više hidratacije

Eucerin AQUAporin ACTIVE promotivna akcija u apotekama – duplo više hidratacije

1/2

Uskoro ćemo se oprostiti s danima koje provodimo u zatvorenim prostorijama! Brzo ćemo ih zaboraviti i požuriti u susret lepom vremenu i aktivnostima na otvorenom. Ali, da li će naša koža tako brzo zaboraviti mesece tokom kojih je bila izložena suvom vazduhu i dugom boravku u kancelariji? Ne ukoliko joj ne pomognemo da povrati prirodnu vlažnost!

Zato joj odmah pružite dubinsku, trenutnu i intenzivnu hidrataciju uz pomoć preparata iz Eucerin® AQUAporin ACTIVE inovativne linije za dehidriranu kožu, koje sada možete nabaviti uz posebne pogodnosti – kupovinom bilo kog Eucerin® AQUAporin preparata dobijate drugi na poklon! Akcija u partner apotekama traje dok traju zalihe!

Upotrebom bilo kog preparata iz Eucerin® AQUAporin ACTIVE linije za dehidriranu kožu, koža postaje hidrirana čak i u dubljim slojevima epidermisa. U promociji učestvuju sva četiri preparata iz Eucerin® AQUAporin ACTIVE linije: AQUAporin lagana hidratantna krema, AQUAporin bogata hidratantna krema, AQUAporin hidratantna krema sa SPF 15 i AQUAporin krema za negu područja oko očiju. Izbor je vaš, a Eucerin® vam uz svaki preparat koji kupite, poklanja još jedan prema raspoloživim zalihama.

Eucerin AQUAporin akcija 1+1 drugi vizual Eucerin AQUAporin ACTIVE promotivna akcija u apotekama   duplo više hidratacije

Jedinstvena formulacija za dubinsku hidrataciju suve kože

Uz Eucerin® AQUAporin ACTIVE liniju zagarantovani su brzi rezultati i oporavak kože, jer preparati iz ove linije imaju savim drugačiji mehanizam dejstva i postižu efekat hidratacije kože koji pre pojave ove linije ni jedna krema nije imala. Eucerin® AQUAporin ACTIVE koristi prirodnu mrežu vlažnosti kože kako bi joj se pružila potrebna hidratacija. Ne radi se samo o količini vode, već o tome koliko je delotvorno raspoređena, što je bitno kada je reč o osiguravanju hidratacije kože.

Naučna istraživanja potvrdila su da je nivo akvaporina – kanala koji regulišu prenos vodenih molekula u ćelijama u koži za čije je otkriće Peter Agre 2003. godine dobio Nobelovu nagradu za hemiju – direktno povezan sa pojavom suve kože. Sa godinama i usled delovanja UV zračenja, nivo akvaporina u koži se smanjuje, a rezultat je dehidrirana koža. Tragom ovog neverovatnog otkrića Eucerin® naučni tim pronašao je način aktiviranja i obnavljanja akvaporin mreže u koži.

Tokom istraživanja ispitano je dejstvo velike količine bioaktivnih supstanci, a Eucerin® centar za istraživanje otkrio je savršen akvaporin stimulator gliko-glicerol, koji preko mreže akvaporina omogućava prolazak vode i u dublje slojeve epiderma. Tako je nastala jedinstvena Eucerin® AQUAporin ACTIVE formulacija koja podstiče stvaranje novih akvaporina, kroz koje se voda nesmetano kreće i na taj način distribuira do svih ćelija kože. Više vodenih kanala znači više hidratacije, više vode u ćelijama i bolju distribuciju u druge ćelije, pa je tako koža hidrirana čak i u dubljim slojevima epidermisa.

Editors choice