Kada putujemo na posao, kada se napolju bavimo sportom ili kada sedimo u bašti nekog kafića, izlažemo se UV zračenju, koje može da ošteti kožu. Medicinski preparati Eucerin®SUN koje možete naći u apotekama  ispuniće  sve vaše potrebe kada je u pitanju bezbedno sunčanje, bilo da ste u gradu ili na plaži Posebno je važno potražiti savet u apoteci ako imate neki problem sa kožom, ekcem, akne ili alergiju na sunce.

Eucerin® preparati za zaštitu kože od alergija tokom i nakon sunčanja sadrže inovativnu kombinaciju supstanci biljnog porekla – AGR (alfa-glukozil-rutin), antioksidanta koji klinički dokazano sprečava razvoj alergija na sunce i Likokalkon A. Kombinacija AGR i Likokalkona A jača prirodni odbrambeni sistem kože od štetnog dejstva slobodnih radikala, glavnih uzročnika alergija na sunce. Efikasnost i dobra podnošljivost preparata dokazana je kliničkim studijama kod osoba koje imaju alergiju na sunce.

Eucerin® SUN preparati za lice ne samo da pružaju efikasnu zaštitu od UVA i UVB zraka, nego i stimulišu prirodne mehanizme zaštite DNK ćelija kože – za sveobuhvatnu i svakodnevnu zaštitu od sunčevog zračenja. Preparati za lice sadrže Gliciretinsku kiselinu, supstancu prirodnog porekla koja se dobija od jedne vrste korena sladića –Glycyrrhiza glabra. Gliciretinska kiselina stimuliše prirodne mehanizme zaštite DNK od oštećenja, ali i ubrzava reparaciju oštećenja koja su nastala.

Uz Eucerin® SUN preparate i savete za bezbedno sunčanje možete se prepustiti i uživati u letu – sigurni na suncu!

Eucerin®  SUN Krem gel za zaštitu od alergija SPF 25 i 50

Eucerin® preparati za zaštitu od alergija pružaju efikasnu zaštitu od alergija na sunce i od oštećenja kože koja su izazvana suncem. Nemasna i nelepljiva tekstura se brzo upija ostavljajući fini film na koži koji pouzdano štiti kožu. Preparat ne sadrži boje, parfeme, emulgatore ni konzervanse i pogodni su i za lice i za telo.  Zahvaljujući hipoalergenoj formulaciji, rizik od iritacije ili reakcije na koži je sveden na minimum.

Untitled 18 Eucerin® SUN linija preparata za zaštitu kože

Eucerin® SUN Krem gel za zaštitu od alergija SPF 25 i 50

Eucerin®  SUN Krem-gel posle sunčanje za zaštitu od alergija

Eucerin Krem-gel posle sunčanja osvežava, rashlađuje i obnavlja kožu nakon sunčanja. Nakon upotrebe, koža je snabdevena dovoljnom količinom antioksidansa i pripremljena je za sledeći boravak na suncu. Preparat se nanosi posle sunčanja na čistu i suvu kožu. Osobama sa alergijama na sunce preporučuje se upotreba Eucerin® Krem-gela za zaštitu od alergija sa SPF 50+ i SPF 25. Ne sadrži boje, parfeme, emulgatore i konzervanse i posebno se preporučuje, kao nega posle sunčanja, osobama koje imaju alergiju na sunce.

Untitled 19 Eucerin® SUN linija preparata za zaštitu kože

Eucerin® SUN Krem-gel posle sunčanje za zaštitu od alergija

Eucerin® SUN Transparentni sprej SPF 30 i 50

Eucerin® SUN providni sprejevi lagane teksture pouzdano štite kožu pri izlaganju sunčevim zracima bez lepljivog osećaja na koži. Preparati su idealni za upotrebu pri sportskim aktivnostima kao i pri izuzetno visokim temperaturama zbog nemasne i nelepljive teksture koja se veoma brzo upija. Eucerin®  SUN vodootporni sprejevi su dermatološki potvrđeni da odgovaraju čak i koži sklonoj aknama i iritacijama. Ne zaboravite da nanesete dovoljnu količinu preparata za sunčanje pre izlaganja suncu, kao i posle svakog kupanja i brisanja peškirom.

Untitled 17 Eucerin® SUN linija preparata za zaštitu kože

Eucerin® SUN Transparentni sprej SPF 30 i 50

Eucerin® SUN sprej SPF 20, zaštita na suncu u formi spreja, izuzetno je praktična za upotrebu, a namenjena je za zaštitu normalne i suve kože tela. Koža ga trenutno upija i ne ostavlja lepljiv osećaj. Lagano je parfimisan i otporan na vodu.

Pruža srednju UVA/UVB zaštitu – SPF 20, koja štiti kožu od oštećenja pri izlaganju suncu i jedinstvenu trodimenzionalnu zaštitu sa prirodnim antioksidansom Likokalkonom A. Ovaj sastojak, u kombinaciji sa vitaminom E, štiti ćelije u dubljim slojevima kože od uticaja slobodnih radikala. Efikasnost i dobra podnošljivost na koži klinički je potvrđena čak i kod atopijskog dermatitisa.

Untitled 110 Eucerin® SUN linija preparata za zaštitu kože

Eucerin® Fluid za sunčanje za lice SPF 30 i 50

Eucerin®  Fluid za sunčanje za lice SPF 30 i 50

Preparat je usklađen sa najvišim standardima u pogledu UVA/UVB zaštite. Sadrži patentom zaštićenu kombinaciju filtera. Lagana formulacija se brzo upija i daje koži mat izgled, idealna je za negu i zaštitu normalne i kombinovane kože. Preparati imaju visoku UVA/UVB zaštitu i stimulišu prirodne mehanizme zaštite DNK ćelija kože. izuzetno su vodootporni i ne sadrže boje i parfeme. Dokazano odgovaraju osetljivoj koži, a posebno se preporučuju osobama sa aknama ili kod rozacee.

Untitled 111 Eucerin® SUN linija preparata za zaštitu kože

Eucerin® Fluid za sunčanje za lice SPF 30 i 50

Eucerin®  Krema za sunčanje za lice SPF 30 i 50

Preparat je posebno pogodan za osobe sa suvom kožom, a nanosi se na lice, vrat, dekolte i ruke. Ne sadrži parfem i štiti kožu od prevremenog starenja, stvaranja pigmentnih fleka i stimuliše prirodne mehanizme zaštite DNK ćelija kože . Vitamin E u kombinaciji sa biološkom zaštitom-prirodnim antioksidansom Likokalkonom A štiti ćelije dubljih slojeva kože od slobodnih radikala. Krema je pogodna za osetljivu i kožu sa atopijskim dermatitisom.

Untitled 112 Eucerin® SUN linija preparata za zaštitu kože

Eucerin® Krema za sunčanje za lice SPF 30 i 50

Izaberite svoje omiljene proizvode!

 

Comments