Campari® zvanično predstavlja holivudsku glumicu Evu Grin, kao zvezdu Campari Calendara za 2015. godinu. Glumica francuskog porekla i zapanjujuće lepote, preuzela je vodeću ulogu u ovogodišnjem, sada već legendarnom kalendaru pod nazivom “Mitologija Miksologija”, koji je posvećan slavi živopisne istorije Camparija i predstavlja svojevrsnu priču o 12 najomiljenih klasičnih koktela. Svakog meseca fokus će biti na klasičnom koktelu, a sa njim i maštoviti prikaz lepote, malo poznate anegdote, priče i zanimljivosti u vezi za svakim legendarnim receptom.

Campari Calendar 2015 BTS July 10 by Francesco Pizzo 2 s Eva Grin zvezda Campari kalendara za 2015. godinu

Zvezda Campari kalendara za 2015. godinu, Eva Grin komentariše:

“Saradnja sa legendarnim i svetski poznatim brendom kao što je Campari predstavlja čast i privilegiju. Ima nečeg veoma posebnog u vezi ovogodišnje teme koja akcentuje na ubedljiv način i magično balansira klasičnim i modernim. U pozadini svake slike je bogat osećaj za istoriju koji stoji iza svakog Campari omiljenog koktela, koji je istovremeno predstavljen kao ultra moderan, maštovit i sa stilom. To je stvar neverovatne lepote i jasno pokazuje da iako su neki od ovih recepata i 100 godina stari, oni su i dalje u svetu aktuelni i obožavani.”

Campari Calendar 2015 BTS July 10 by Francesco Pizzo 4 s Eva Grin zvezda Campari kalendara za 2015. godinu Campari Calendar 2015 BTS July 10 by Francesco Pizzo 6 s Eva Grin zvezda Campari kalendara za 2015. godinu

Fotograf šesnaestog po redu globalno poznatog i renomiranog Campari kalendara je Julija Fulerton–Baten, svetski priznat fotograf, poznata  po svom izlaganju širom sveta, ali i po tome da je prva žena iza objektiva na projektu kalendara.

Julija Fulerton–Baten objašnjava:

“Campari je uvek imao posebnu sposobnost da razvija i čini  brend iznova svežim, inspirativnim i maštovitim – cilj da se konstantno stremi napred poklapa se sa mojom filozofijom posla. Ovogodišnja tema kalendara je bila vrlo interesantna i izazovna, imali smo važan zadatak da to uradimo u skladu sa istorijskim anegdotama, koje će biti osnažene modernim detaljima… Uverena sam da smo uspeli da napravimo delikatnu ravnotežu kroz ovogodišnje fotografije.”

Campari Calendar 2015 BTS July 10 by Francesco Pizzo 8 s Eva Grin zvezda Campari kalendara za 2015. godinu Campari Calendar 2015 BTS July 10 by Francesco Pizzo 9 s Eva Grin zvezda Campari kalendara za 2015. godinu

Bob Kunze-Koncevic, izvršni direktor Campari Grupe, ovom prilikom komentariše: “Iako se osećaj bezvremenosti povezivao sa našim klasičnim koktelima, slušali smo komentare naših barmena iz celog sveta koji tvrde da je došlo do ekspanzije popularnosti naših klasičnih recepata za koktele kao što su Negroni i Amerikano. Ovogodišnji Campari kalendar je dizajniran u slavu tradicije tih recepata koji nisu izgubili na svojoj popularnosti, tako da se veoma radujemo predstavljanju kalendara krajem ove godine.” 

Comments