Poput crvenog karmina – crna haljina ili little black dress – večiti je klasik. Crna haljina ne izlazi iz mode i zato je savršena investicija za vaš novogodišnji autfit. Ona se najbolje kombinuje uz svaku vrtsu nakita i aksesoara, makeupa ili cipela. Možda vam zvuči kao da je ovakva opcija za doček “previše obična”, ali ovi predlozi će vam se sigurno dopasti!

Jednostavna ili klasična crna haljina

Počnimo odmah sa omiljenim izborom svih nas. Klasik crna haljina poziva vas da je ukrasite šljokicama, srebrnim nakitom i crvenim karminom, look od kojeg se niko nikad neće umoriti. Pod “klasičnom haljinom” podrazumevamo usku crnu haljinu ili haljinu bez bretela sa kojom se savršeno savršeno uklapaju srebrni čoker ili minđuše. Preko crne jednostavne haljine uvek možete obući sako koji će autfitu dati notu ozbiljnosti, ali i doprineti tom masculine izgledu koji obožavamo.

Haljina sa srebrnim detaljima

NIšta ne vrišti “spremna za novogodišnju žurku” kao što to čine cirkoni i srebrni detalji. Ukoliko niste ljubitelj nakita i uvek se više odlučite za to da sam odevni komad bude glavna zvezda večeri, onda je haljina koja na sebi već ima ukrase – idealan predlog za vas. Ova crna, naizgled potpuno obična, haljina krije “šljašteću tajnu”. Uz crne najlonke i lakovane salonke vaš autfit je spreman za ponoćni otkucaj.

Haljina iz dva dela

Da, potpuno sam saglasna – žurka nije žurka ako se ne vidi malo kože. Ništa previše, samo malo da zagolica maštu i da od potpuno jednoličnog crnog autfita napravi bum. Taj efekat se najbolje postiže midi-haljinama koje su skrojene tako da izgledaju kao da ste, zapravo, sami iskombinovali top i suknju sa dubokim šlicem. Uparite je uz srebrne salonke ili sandale koje se vezuju, i poželećete da u toku čitave godine izgledate upravo tako!

Comments