Billie Eilish predstavlja jednu od najkreativnijih avanturističkih pop zvezda, koja u svom poslu posvećuje veliku pažnju detaljima – od albuma i muzičkih spotova do dokumentarnih filmova. Sada, inspirisana svojim najnovijim albumom Happier Than Ever, Billie je objavila i jedinstveni koncertni film pod nazivom Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles.

Da li ste zainteresovani za Eilishin najnoviji projekat? Niste sigurni kako biste ga pronašli, budući da se filmovi i uopšte novi materijali objavljuju na nove načine u 2021. godini? Sakupili smo sve informacije koje su vam potrebne kako biste uživali u inovativnom Billieinom koncertnom filmu…

Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles objavljen je 3. septembra 2021. na striming platformi Disney+, jedinom mestu gde je dostupan u skorijoj budućnosti. Za već prijavljene subskrajbere film je dostupan bez dodatne nadoknade (ne predstavlja Premer Access film kao ostali na Disney+). Film do daljeg neće biti prikazan u bioskopima.

Pored Billie Eilish, koncertni film uključuje i muzičke saradnike kao što su FINNEAS (Billiein brat i jedan od njenih glavnih producenata i tekstopisaca), Dečji hor Los Anđelesa, Losanđelovska filharmonija kojom diriguje Gustavo Dudamel, i gitarista Romero Lubambo. Film su režirali Robert Rodriguez (Desperado, From Dusk Till Dawn) i Disney animator Patrick Osborne.

Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles razlikuje se od drugih koncertnih filmova. Na primer, umesto tradicionalnog “najbolji hitovi” pristupa setlisti, film predstavlja Eilishin istoimeni album, koji je objavljen 30. jula ove godine, u njegovoj celokupnosti; “prvi i jedini put”, kako napominje Disney. Film, takođe, kao što i naslov govori, prikazuje pevačicin rodni grad Los Anđeles – sniman je u Hollywood Bowl, a i uključeni su i talentovani stvaraoci kalifornijskog grada.

Comments