Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Evo kako na sve poslovne sastanke MOŽEŠ stići na vreme!

Evo kako na sve poslovne sastanke MOŽEŠ stići na vreme!

1/2

Ako nešto mrzim najviše na svetu, onda je to definitivno gradski prevoz. Navodno, svi delovi grada su dobro povezani, autobusa ima koliko hoćete, idu često i redovno, ali sve je ovo divno i bajno u teoriji. U praksi baš i ne funkcioniše. Mislim, funkcioniše ako nigde ne žurite i sve vam je blizu, ali ako, kao ja, gotovo svakog dana idete sa jednog kraja grada na drugi i još bi trebalo da stignete rekordnom brzinom jer ne ide baš da kasnite na bitan poslovni sastanak, malo ste u problemu.

Više puta mi se desilo da krenem i više od sat vremena pre poslovnog sastanka kako bih “normalno” stigla, ali kako je destinacija udaljena, autobusa nema pa nema, a treba još i da promenim njih tri, opet bih zakasnila. Dakle, trebalo mi je nešto što je brzo, pouzdano, praktično, a po mogućstvu i udobno i komforno jer poslovna žena zaista uvek mora da izgleda “top” jer obično razgovara sa veoma važnim klijentima i bitno je da ostavi dobar utisak. Hm, možda privatni avion?

Verujem da je ovo i vama palo na pamet, ali zapravo je rešenje mnogo jednostavnije nego što vi to mislite. Putovanje korz gradski špic brzo i lako deluje kao nemoguća misija, ali ne i ako sa sobom imate mobilnu aplikaciju Taxify!

Uz Taxify brzo, jednostavno i sigurno možete naručiti taksi vozilo koje vozi licencirani vozač, i to samo uz pomoć nekoliko klikova na vašem pametnom telefonu. Ono što je još bolje i što meni i svim mojim kolegama mnogo znači jeste opcija Taxify Biznis koji svima nama u firmi nudi pouzdan i efikasan prevoz, koje god da je mesto poslovnog sastanka u pitanju. Sada sigurno više nikada nećete zakasniti, uleteti zadihani i izgužvani u kancelariju, već naprotiv, doći ćete lagano i opušteno, kao gospoda, kako ja volim da kažem.

taxify Evo kako na sve poslovne sastanke MOŽEŠ stići na vreme!

Editors choice