Ako nešto mrzim najviše na svetu, onda je to definitivno gradski prevoz. Navodno, svi delovi grada su dobro povezani, autobusa ima koliko hoćete, idu često i redovno, ali sve je ovo divno i bajno u teoriji. U praksi baš i ne funkcioniše. Mislim, funkcioniše ako nigde ne žurite i sve vam je blizu, ali ako, kao ja, gotovo svakog dana idete sa jednog kraja grada na drugi i još bi trebalo da stignete rekordnom brzinom jer ne ide baš da kasnite na bitan poslovni sastanak, malo ste u problemu.

Više puta mi se desilo da krenem i više od sat vremena pre poslovnog sastanka kako bih “normalno” stigla, ali kako je destinacija udaljena, autobusa nema pa nema, a treba još i da promenim njih tri, opet bih zakasnila. Dakle, trebalo mi je nešto što je brzo, pouzdano, praktično, a po mogućstvu i udobno i komforno jer poslovna žena zaista uvek mora da izgleda “top” jer obično razgovara sa veoma važnim klijentima i bitno je da ostavi dobar utisak. Hm, možda privatni avion?

Verujem da je ovo i vama palo na pamet, ali zapravo je rešenje mnogo jednostavnije nego što vi to mislite. Putovanje korz gradski špic brzo i lako deluje kao nemoguća misija, ali ne i ako sa sobom imate mobilnu aplikaciju Taxify!

Uz Taxify brzo, jednostavno i sigurno možete naručiti taksi vozilo koje vozi licencirani vozač, i to samo uz pomoć nekoliko klikova na vašem pametnom telefonu. Ono što je još bolje i što meni i svim mojim kolegama mnogo znači jeste opcija Taxify Biznis koji svima nama u firmi nudi pouzdan i efikasan prevoz, koje god da je mesto poslovnog sastanka u pitanju. Sada sigurno više nikada nećete zakasniti, uleteti zadihani i izgužvani u kancelariju, već naprotiv, doći ćete lagano i opušteno, kao gospoda, kako ja volim da kažem.

taxify Evo kako na sve poslovne sastanke MOŽEŠ stići na vreme!
Comments