Tokom letnjih dana najčeće se osećamo poletno i razdragano, a svoj polet prikazujemo kroz autfite koje biramo. To mogu biti autfiti u intenzivnim ili svetlim bojama, ali isto tako i autfiti u neobičnim i atraktivnim, raznobojnim dezenima. Kada su dezeni u pitanju, možete se odlučiti za cvetni, karirani, geometrijski, životinjski, apstraktni… izbor je zaista veliki, a pozitivan efekat je zagarantovan. U dezeniranim odevnim komadima izgledaćete atraktivno i privući ćete poglede, te ako ste spremne da ovog leta budete u centru pažnje gde god da se pojavite, imamo osam predloga dezeniranih autfita za vas. Uživajte u listi iz nastavka teksta i planirajte svoj stajling za prvi sledeći izlazak!

Baby doll dezenirana haljina sa puff rukavima

Baby doll model haljine izgleda izuzetno nežno, i namenjen je pravim savremenim “princezama”. Ovaj model je još efektniji ukoliko je dezeniran, a predlažemo vam onaj suptilnog dezena u svetlim tonovima, kao što je ova kombinacija svetloplave i bele boje. Baby doll haljina idealan je model za floralni dezen, mada može biti i u dezenu koji nas asocira na japansku keramiku, ili pak portugalske pločice.

Dezenirana majica sa otvorenim leđima

Za one opuštenije među nama, kojima je najvažniji komfor – dezenirana majica je savršen izbor. Dezenirana majica je odličan odevni komad koji može “razbiti” vaše svakodnevne odevne kombinacije koje uključuju džins i patike, a ako želite dodatno da se poigrate, odlučite se za onu koja ima otvorena leđa. Ovo je i stajliš i seksi opcija, a od vašeg opuštenog autfita učiniće savršen autfit za dejt.

Dezenirana marama kao suknja oko struka

Leto je vreme u kojem se okrećemo mini-suknjama i maramama oko struka koje ih na plaži mogu odmeniti – a upravo dezenirana marama u ulozi suknje je idealan izbor za tople letnje dane na moru. Uklopite je uz jednostavnu belu majicu i sandale, i garantovano nećete pogrešiti!

Duga dezenirana haljina

Naravno, duga dezenirana haljina je uvek opcija – a što duža i lepršavija, to bolje! Nemojte se plašiti da izađete u dugoj i zatvorenoj haljini velike “površine” koja je dezenirana, iako vam se možda isprva učini da ste previše šarene ili preupadljive. Duga dezenirana haljina odlično stoji, veoma je romantična i nepogrešiv je izbor za svečane prilike kojima tokom leta imate priliku da prisustvujete.

Comments