Moguće je da imate svoj prepoznatljivi manikir koji gotovo nikada ne menjate, ali verujemo da je svima potrebna mala promena s vremena na vreme. Osim modnih kombinacija i makeupa, vaši nokti su još jedno platno na kome se može izraziti, a svoj manikir možete menjati i više puta u toku nedelje, naravno ako imate vremena i želje za tim. Pripremamo se za zimsku sezonu i biramo svoje omiljene nijanse, a ako ste i dalje u dilemi koji od hladnijih tonova izaberite, izaberite onaj koji je savršen za vaš horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strastvenoj i živahnoj ličnosti, stoga i kada biraju hladne i tamne nijanse, one su opet upečatljive i prepoznatljive, te će njima najviše odgovarati manikir sa veoma tamnim nijansama crvene.

Bik

Soifisticirani, lojalni i jake volje, Bikovi su odlučni i potpuno sigurni u sve odluke koje donose u životu, često se odlučujući za put kojim se ređe ide. Njihovoj ličnosti pristaju braon nijanse za koje se retko ko odlučuje.

Blizanci

Osobe u znaku Blizanca su uvek vesele i pomalo odudaraju od drugih, zato se uvek i odlučuju za lakove u neobičnim nijansama. Šumsko-zelena boja je jedna od fenomenalnih nijansi koje se većina plaši da učini delom svog stila, ali to nije slučaj sa Blizancima koji će cele zime nositi lak ove boje.

Rak

Rakovima su svojstveni romantičnost, saosećajnost i nežnost, kako prema drugima tako i prema sebi. Duboko ih potresaju problemi drugih i izuzetno su empatičnič i često nose sav teret sveta na svojim leđima. Boja koja njima pristaje jeste izuzetno tamna plava, nalik boji morskog dna.

Lav

Nijedan znak ne teži da bude u centru pažnje kao Lav, a čak i u najhladnijim danima, u njihovoj paleti boja preovladaće sjajne nijanse koje će ih učiniti centrom dešavanja. Za njih je savršen manikir u sjajnim zlatnim tonovima, često optočen šljokicama koji garantujemo da niko drugi neće imati.

Comments