Bilo da je to joga, boks, skijanje ili planinarenje, kako bi bilo da 2022. godine izaberete sport (ili drugu aktivnost) koji će savršeno pristajati vašoj ličnosti? Izdvojili smo nekoliko takvih fizičkih aktivnosti za svaki horoskopski znak. Pa, da počnemo…

Ovan

Puni nepresušne energije i jačine karaktera, treba da terate sebe i testirate svoje fizičke limite. Kao fan brzine, volite da se stvari odvijaju brzo. Kao dobar lider, kreirani ste da organizujete i vodite svoj tim. Volite da se takmičite, kao i da se bavite sportovima koji vam podižu adrenalin. Vi ste kapiten svakog tima.

Preporučeni sportovi: automobilske trke, motokros, biciklizam, surfovanje, skijanje, boks i krav maga.

Bik

Prilično mirnog karaktera, ključate iznutra. Morate se opustiti i osloboditi stresa jer sve uzimate k srcu. Zato vam je potreban sport koji kombinuje koncentraciju, smirenost i opuštenost. Nikada ne treba žuriti ili ići protiv svojih želja, inače neće biti dobro. Volite da izdvojite vreme da uradite sve, ali svojim tempom.

Preporučeni sportovi: Či kung, džudo, golf, maraton, kundalini joga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Reif (@pamela_rf)

Blizanci

Kao pravi harlekin zodijaka, treba da komunicirate, delite i krećete se. Ne mirujete, već morate da budete deo tima. Sport u kojem možete razgovarati, kretati se i pokrenuti svoj um je ono što vas čini srećnim i što vas regeneriše.

Preporučeni sportovi: kapoera, moderni ples, hip hop, tenis, aštanga joga.

Rak

Pravi emotivni sunđer, vi ste kreativne i umetničke prirode pre nego sportske. Za vas je sport način da oslobodite svoje emocije i osluškujete svoje telo. Bez agresije, pratite osećanja i potrebe svog bića. Morate da osetite dodir sa prirodom. Kao vodeni znak, more je vaša vitalna potreba, druga priroda.

Preporučeni sportovi: plivanje, joga, trčanje, veslanje, akvadžim, ples.

Lav

Vaša zvezda, Sunce, prenosi vam potrebu za toplinom i želju da budete na vrhu lestvice. Vaš fizički izgled vam je veoma važan. Kao i svaki vatreni znak, vi ste obdareni ogromnom energijom koju možete rezervisati i osloboditi tako što ćete premašiti svoje granice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Reif (@pamela_rf)

Preporučeni sportovi: istezanje, boks, joga, crossfit, akvadžim.

Devica

Sa nivoom koncentracije bez premca, volite da se stvari rade kako mislite da treba, ali vas perfekcionizam ponekad sprečava da u potpunosti uživate u benefitima sporta. Uzdržane prirode, skloni ste da sami praktikujete određenu aktivnost.

Preporučeni sportovi: maraton, hata joga, mačevanje, tai chi, streljaštvo.

Comments