Ovih šest nedelja će biti harmonične, naročito od 3. do 5. februara, kada će harmonija dostići svoj vrhunac. Jupiter je planeta sreće i ovaj aspekt u Marsu je vrlo dobar i po pitanju izgradnje karijere. Sada je pravo vreme da krenete sa izgradnjom sopstvenog biznisa, da započnete saradnju sa novim klijentima, da tražite unapređenje, da počnete sa novim projektima.

Još jedan bitan datum dogodiće se 3. marta kada će Mars, Venera i Pluton biti u konjunkciji sa Jarcem. Ovo je izuzetno dinamična kombinacija energija – sve što vam se dosad činilo nemogućim, na ovaj dan će biti moguće, bilo na ljubavnom ili poslovnom planu. Na ovaj dan preuzimajte rizike, kažite DA svemu što vam univerzum ponudi, ali nemojte zaboraviti da “ostanete na zemlji”. Jarac je prizeman znak koji poštuje naporan i temeljan rad i sve sagledava realnije od drugih znakova.

Svaka tranzicija ima svoju negativnu stranu, takav je slučaj i sa Marsom u Jarcu. Mana Jarca je u tome što je okrenut ka materijalizmu i sklon je tome da previše radi i zanemari sebe u tom procesu. Jeste da ćete imati mnogo više volje da radite, ali morate i odmarati, posvetiti se nezi, hobijima, provođenju vremena sa prijateljima i porodicom.

Vi niste vaš posao, a Mars u Jarcu može dovesti dotle da prestanete da razlikujete privatni i profesionalni život. Bitno je da naučite da održavate tu ravnotežu. Desiće vam se mnogo dobrih stvari, ali je bitno da sebe ne opteretite i sačuvate svoje zdravlje.

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Jovana Petković

Comments