Iako se svi brinemo o novogodišnjem makeupu i mislimo o šljokicama, Selena Gomez je za svoj brend Rare Beauty pripremila novu liniju prolećne šminke. U poslednje vreme je nemoguće ne pročitatu neku novost o ovoj talentovanoj devojci – kako iz muzičke sfere tako iz sfere filmova i serija, a mi smo se bazirali na njen beauty trend, pa smo izdvojili nekoliko proizvoda Rare Beauty koji će ovog proleća biti u prodaji.

Rare Beauty

Brend Selene Gomez je formiran iz njene želje da motiviše ljude da koriste šminku kako bi ulepšali svoje adute, a ne sakrili. Proizvodi su u prodaji već godinu dana i tečni ajlajner je definitivno zvezda kolekcije. Proizvodi su jednako pažljivo pravljeni i na sve je utrošena ista količina energije, što je Seleni bilo veoma bitno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez)

S obzirom na to da se mlada glumica od svoje 16. godine nalazi pod budnim okom javnosti, njen odnos sa šminkom baziran je na tome da se njom prekriva sve ono što javnost smatra da nije estetski prihvatljivo. Kako je Selena izjavila nedavno – osećala je kao da se od šesnaestogodišnjakinje u roku od sat vremena pretvori u dvadesetpetogodišnjakinju, što je u velikoj meri uticalo na njeno samopouzdanje.

Prolećna kolekcija

U prolećnoj kolekciji Rare Beauty moći ćemo da vidimo više četkica za šminku koje će pomoći ljudima da kreiraju makeup kakav god požele. Od četkica za blendovanje senke preko četkica za bronzer i rumenilo, svako će moći da pronađe šta mu je potrebno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Comments