Šta god krenete da uradite uvek kao da se ispreči niz neočekivanih okolnosti koje vas ometaju u ostvarenju vaših planova? Iako se neke stvari veoma često pripisuju našem karakteru ali i sudbini, vrlo je moguće da i karakterne osobine vašeg horoskopskog znaka znatno utiču na niz situacija u vašem životu i sputavaju vas prilikom ostvarenja vaših snova. Evo šta vas to sputava u životu, ako je suditi prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Kada izgubite interesovanje – odustajete. Niste dovoljno disciplinovani i ne smeta vam da stvari ostavite nedovršenim ukoliko vas više ne interesuju, ali to često ima niz negativnih posledica po vašu budućnost. Niz kurseva, poslova i aktivnosti napustili ste smao zato što u vama više nisu budili uzbuđenje, ali niste razmišljali kako bi ta jedna diploma ili radno iskustvo moglo pozitivno da utiče na vašu buduću karijeru, rast i razvoj. Postanite strpljivji i potrudite se da sve što započnete i privedete kraju.

Bik

Plašite se da izađete iz svoje zone komfora. Ali dobre stvari i nova iskustva vas čekaju isključivo van vaše zone komfora. Sputava vas strah od isprobavanja novih stvari, obilaska novih mesta i upoznavanja novih ljudi. Oslobodite se ovog straha i otkrijte šta se nalazi sa njegove druge strane.

Blizanci

Izuzetno ste neodlučni. Iako vas to nekad spašava od donošenja naglih odluka, u velikom broju slučajeva vas sputava jer nikada ne možete da se odlučite šta je to što želite u životu. Rastrzani ste na previše strana i ne umete da pronađete fokus, već uvek tražite nešto novo i uzbudljivije.

 Rak

Stabilnost vam je najbitnija stvar u životu. Često ćete birati ono što vam donosi veću sigurnost i stabilnost u život, radije nego ono što vas čini istinski srećnim. Ovo može biti naročito kobno u ljubavnim i prijateljskim odnosima u kojima bi trebalo da se vodite osećanjima, a ne isključivo razumom.

Lav

Previše brinete o tuđim mišljenjima. Vi ste ličnost puna pozitivne energije i samopouzdanja, ali ipak uvek težite priznanju drugih ljudi iz svog okruženja, što vam često onemogućava da budete potpuno iskreni i originalni. Ne dozvolite sebi da propustite nova iskustva i prilike zbog straha o tome šta će drugi reći.

Devica

Konstantno se preispitujete. Osobe rođene u znaku Device su izuzetni perfekcionisti i svaku svoju odluku preispitaće na desetine puta kako bi bili sigurni da su bili u pravu. Konstatno preispitivanje u vama budi misao da niste dovoljno dobri i da konstatno treba da radite još više i bolje, što nikako nije tačno i ne sme vas demotivisati kroz život.

Comments