Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Sećate se kada ste kao mlađe nosile “obične” ravne farmerice ili zvonarice? Verovatno sada ne biste mogle da zamislite da ponovo nosite te modele svojih omiljenih pantalona, ali one su tada bile tako popularne da smo sa velikom radošću iščekivale nove boje teksasa ili zvonarice sa još širim nogavicama. Tada nijednoj devojci nije padalo na pamet da nosi uske farmerice, zapravo, one tada i nisu bile toliko rasprostranjene, a na našim prostorima skoro da ih nije ni bilo. Volele smo helanke, da, ali za pantalone se znalo – samo široke, ravne. To su bile pantalone, i tačka.

Naravno, moda se menja, pa su vremenom polako počele da bivaju popularne takozvane skinny farmerice. Sve devojke koje su istovremeno volele i helanke i teksas bile su oduševljene ovim genijalnim “spojem”. I zasta, uske farmerice su polako, ali sigurno osvojile naša srca!

Evo, razmislite i same, kada ste poslednji put kupile farmerice koje nisu tog modela? U redu, možda imate boyfriend džins, ali u većini slučajeva sve ostale pantalone su vam uske. One su savršene za sve vaše kombinacije, od poslovnih do ležernih, odlično idu uz patike, ali zato vrhunski izgledaju i uz štikle. Svetle, tamne, pocepane, za zakrpama… Varijanti koliko voliš! Prosto, skinny džins je naš najomiljniji model džinsa ikad!

farmerice 2 Evo zašto bi trebalo da kažete ZBOGOM uskim farmericama

Editors choice