Oni su “rođeni digitalni”, odrastali su uz društvene mreže i vremenom im se prilagođavali, pratili sve updateovane verzije, od malih nogu znali da naprave selfie, progovorili engleski verovatno isto kada i srpski. Oni su generacija Instagrama, Snapchat-a, TikTok-a, Youtube-a  i ultra popularnih igrica. Oni su generacija koja na potpuno drugačiji način gleda na svet. Zapravo njihov svet je digitalni, a na realan gledaju kroz okvire svog telefona. I ne zadržavaju se mnogo na sadržaju, njihova pažnja traje svega 8 sekundi i zato je i izazov privući njihovu pažnju.

Generacija Zed ne zna za spor internet, niti za telefone sa slabijim kamerama. Ova generacija traži i zahteva ono što je prilagođeno njihovim potrebama, tačnije – ono što je iznad njihovih potreba i ono što je novo. Zato digitalna generacija i gaji ogromne simpatije prema telefonu Huawei P smart 2021! Generacija Zed telefon ne ispušta iz ruke, a Huawei P smart 2021 im upravo nudi sve ono što im zapravo i drži pažnju. 

viz 2 Evo zašto je Huawei P Smart 2021 omiljeni telefon generacije Z (ali i svih ostalih!)

Kamera za idealan selfie 

Po dobrom selfiju se dan poznaje, a i Instagram Feed. Digitalna generacija sebe predstavlja kroz okno društvenih mreža i njihov selfie mora da bude perfektan, sva lepota istaknuta, osmeh odmeren i pre svega lajkovan. Kada su performanse jednog telefona prilagođene kvalitetu jednog selfija, onda znamo da je taj telefon upravo glavno oruđe generacije Zed. Huawei P smart 2021 ima zadnju četvorostruku AI kameru od 48MP i senzor od 1/2 inča, što utiče na visok kvalitet slike. Idealno za one selfije u grandioznim ogledalima. A za onaj #justcasual selfie u pauzama učenja, kreirana je prednja kamera od 8MP, koja ima onu funkciju koja nam je svima potrebna – AI funkciju ulepšavanja. Dakle – nema dodatne obrade u drugima aplikacijama, već samo direktno SHARE! I to nije sve – kada poželiš da se slikaš sa društvom ne treba ti selife stick, jer telefon poseduje ultraširokougaono sočivo od 120°, a samim tim i šire vidno polje.

Čak i kada fotkaš u mraku zahvaljujući visokim performansama i već spomenutoj AI tehonologiji fotografija ispada savršeno!

viz 1 Evo zašto je Huawei P Smart 2021 omiljeni telefon generacije Z (ali i svih ostalih!)

Moćna baterija za nizak prag tolerancije 

Znamo šta generacija Zed obožava – telefone koje neće morati da drže stalno na punjaču, a i kada ga priključe na punjač da to punjenje ne traje dugo. Osim što ih pažnja drži samo 8 sekundi, strpljenje im je još kraće, a prag tolerancije za low battery ne postoji. Upravo zato uz Huawei P smart 2021 dolazi i SuperCharge punjač. To znači 10 minuta punjenja jednako 2 sata rada telefona. Baterija ima 5000mAh, te ne moraš da brineš da ćeš posle dva pogledana tutorijala na YouTube-u morati da se “zalepiš” za punjač i da sediš pored zida u narednim satima!

viz 5 1 Evo zašto je Huawei P Smart 2021 omiljeni telefon generacije Z (ali i svih ostalih!)

Mnogo memorije za sve slike, gifove i videe 

Da li je 5000 selfija možda previše? A možda i nije. Sve uspomene generacije Zed sačuvane su u memoriji njihovog telefona. I nikada nije dosta videa, slika, gifova i mimova. A da ne govorimo o hiljadama i hiljadama skrinšotova. Huawei P smart 2021, za koji ćeš se verovatno već sada odlučiti ima 128GB interne memorije, a dodatno ga možeš obogatiti spoljnom memorijskom karticom od 512GB. Šta misliš – hoće li biti dovoljno?

viz 3 Evo zašto je Huawei P Smart 2021 omiljeni telefon generacije Z (ali i svih ostalih!)

Urban dizajn 

Ko još voli ogromne dosadne telefone, klasičnih jednostavnih boja? Zimeri vole da budu drugačiji, urbani i originalni. I oni primećuju sve – dizajn, boju i oblik, osećaj dok drže telefon, a primećuju i kako ih drugi gledaju kada izvade svog keca iz rukava, odnosno telefon iz džepa. Kvalitetni materijali su ono što krasi Huawei P smart 2021, a boje su božanstvene. Crush Green, Blush Gold i Midnight Black su opcije boja koje očaravaju. Ivice su zakrivljene, a dizajn moderan. Sve što je potrebno da se upotpuni tvoj urbani look.

viz 7 Evo zašto je Huawei P Smart 2021 omiljeni telefon generacije Z (ali i svih ostalih!)

Full HD i igrice 

Full HD i igrice – reci kakva kombinacija? To je kombinacija koju garantuje Huawei P smart 2021 i ekran od 6,67 inča, rezolucije 2400×1080 piksela. Uživanje u igranju igrica satima je zagarantovano. Dobro, nemoj baš da preteruješ sa tim satima, ali dobro je da znaš da možeš!

viz 8 Evo zašto je Huawei P Smart 2021 omiljeni telefon generacije Z (ali i svih ostalih!)

Možeš da ga priuštiš 

I najvažniju i najlepšu informaciju smo ostavili za sam kraj – poput one notifikacije koja posle 30 minuta pokazuje da tvoja slika već ima 100 lajkova ili poput njegovog reagovanja na tvoj story posle 3 minuta! Da – baš toliko dobro! Telefon Huawei P smart 2021 košta svega 27,999 dinara. I to znači samo jedno – nema više čekanja na ovu vrstu uživanja!

viz 4 Evo zašto je Huawei P Smart 2021 omiljeni telefon generacije Z (ali i svih ostalih!)
Comments