Manekenka i urednica britanskog “Vogue” magazina Aleksa Čang (Alexa Chung) poznata je po dobrom ukusu i spoju odevnih kombinacija, međutim i najbolji greše. Mi danas aplaudiramo usponima, ali se krišom smeškamo padovima, što se tiče odevnih kombinacija. Pogledajte.

Crna haljina sa belim čipkastim detaljima ne odaje seksepil ove manekenke, dok bi crna Chanel haljina koja je takođe zatvorenijeg tipa, ali sa čipkom crne boje, izrazila njenu siluetu.

Alexa 1. Evolucija stila: Alexa Chung

Kombinacija pliša i čipke je ovde povela sa boljim rezultatom

Veoma neukusno spajanje military fazona sa crnim podvezicima i otvorenim sandalama. Umesto toga, kožna suknja, beli džemper i upadljiva torbica je, po našem ukusu, dobitna kombinacija.

Alexa 2. Evolucija stila: Alexa Chung

Crno-bela varijanta je uvek u vodećoj ulozi

Iako je možda bundica koju Aleksa nosi udobna i topla, mi bismo joj preporučili upadljivu bundicu animal printa koju je spojila uz nespojivo, ali opet dobila sjajnu kombinaciju.

Alexa 3. Evolucija stila: Alexa Chung

Slobodnije i veselije umesto ozbiljnog

Rekli bismo da  tamne boje nisu za ovako mlade devojke. Umesto tamnih i tužnih boja i printa, ukazaćemo Aleksi na grešku, i reći da joj klasika u vidu crnog kaputića pristaje savršeno.

Alexa 4. Evolucija stila: Alexa Chung

Večita klasika

Opuštene odevne komade menjamo elegantnim, pa majicu sa prugama zamenjujemo belom košuljom, a teksas šorts – kožnim. Bele patike prerastaju u ravne sandalice, koje su takođe ugodne za šetnju.

Izvori: weheartit.com


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Comments