Čini mi se da je prošla godina bila kao stvorena za bindžovanje svih onih filmova i serija koje smo odlagali za vikend, praznike ili dane godišnjeg odmora. Sada se verovatno i vi kao i ja pitate – Šta sad? Srećom, tu je lista serija koju sam spremila za vas. Svaka serija sa liste je potpuno različitog senzibiliteta, ali verujem da će vam se ta raznolikost dopasti i i da ćete dati šansu nekoj od njih .

Foodie Love

Kreirana i režirana od strane španske režiserke Isabel Coixet, “Foodie Love” je njena prva TV serija i pozdrav stvarima koje najviše voli: romansi, hrani i putovanjima. Priča je usredsređena na par koji se upoznaje preko aplikacije za ljude zainteresovane za hranu i prati ih dok se upoznaju kroz njihova omiljena jela u Barseloni, Rimu, jugu Francuske i Japanu. Par se sastaje uz kafu i odlazi u gastronomsku avanturu koja otkriva sve njihove ranjivosti. Naizgled jednostavna, ova priča će vas naterati da se poistovetite sa glavnim likovima koji se otkrivaju pred vama, pričajući o svojim interesovanjima i zapažanjima.

Bani Negri

HBO Europe lansirao je novu originalnu seriju nagrađivanog rumunskog režisera Daniela Sandua. U šestodelnoj seriji, čiji je rumunski naslov “Bani negri”, predstavljena su dva simpatična gubitnika koji se šale na račun činjenja “savršenog zločina”. Serija se vrti oko događaja koji se odvijaju kada im se javi ideja kako bi mogli da manipulišu saobraćajem i opljačkaju blindirani kombi banke, a na kraju se ispostavi da su prinuđeni da zaista izvrše pljačku, za koju su potpuno nespremni.

Comments