Od mnogih zezanja koja možete da pronađete na Facebook-u, posle Pokojne Mileve, koja je već klasično štivo, pojavila se stranica čiji ćete sadržaj na prvi pogled sadržajno prokomentarisati: WTF?!

Daleko od toga da je to neki sofisticirani humor, ali to nije ono što tražite od dobrog Facebook zezanja, zar ne?

I kad pregledate postove, nasmejete se par puta, namrštite se tu i tamo, pa nađete nešto što načisto oplačete (prim. prev. oplakati – upišati se od smeha), počnete da se pitate, onako sadržajno, WTF?!

I dalje vam ništa nije jasno, ali neminovno razmišljate o tome ko stoji iza ove stranice, koga nije mrzelo, da li je muško ili žensko, pa poučeni primerom Pokojne Mileve pretpostavite da je verovatno muško, jer vozi sirovu soft varijantu sprdnje na sve moguće postove koje stalno srećete po Facebook-u i pitate se WTF?!

Da li je neko dokon smislio kako da skrene pažnju na netu, jer kad postanete popularni onlajn, velike su šanse da to procuri dalje i da vas proglase uticajnim tviterašem, recimo, iako se mnogi po pitanju tog uticajnog tviteraštva i dalje pitaju WTF?!

preljepa1 Facebook vragolije: Lepa, lepša, Preljepa

Ako vam nedostaje ideja za maskenbal, pogledajte Preljepu.
Ako vam se zezaju prijatelji, a potrošili ste sve lokalne fore, konsultujte Preljepu.
Smišljate reklamu, a nemate inspiraciju? Preljepa.
Najpametniji ste? Preljepa lajk dis.
Hoćete da se fotkate za kalendar, ili profilnu specijal? Konsultujte Preljepu.
Zagore vam sarma? Ma sto posto ima nešto kod Preljepe o tome.

Kukate za dislajk opcijom, a možda i više od toga – opcija božemesakloni za prosvetljene, užas, za prosvetne radnike, silovanje mozga za intelektualce i prekul za votafakere – Peljepa će vas utešiti.
Zabrinuli ste se što ste toliki hejter? Eh, pa Preljepa.

Ako vam se čini da je stranicu napravio neko ko je mnogo popizdeo na generalni ton društvenih mreža, prosek proseka koji je nekako dno dna, na plastične modle u kojima se izlivaju starlete, selfije, reklame i svakovrsnu prelepotu, ne čini vam se.

Ne znam ja ko je Preljepa. Ja nisam sto posto. Možda si ti?

Aleksina Đorđević

Comments