24Izreka kaže da su žene sa Venere, a muškarci sa Marsa, stoga i njihov mozak, želje, navike i prohtevi se dijametralno razlikuju. I ne treba biti neki genije da bi došao do ovog zaključka, dovoljno je da posmatramo naše roditelje i da vidimo da su žene zaista sušta suprotnost jačem polu. Bez obzira šta je uzork tome, ovih 10 činjenica su krucijalan dokaz da su muškarci sušta suprotnost svakoj ženi.

Žene se rukovode srcem i osećanjima, a muškarci logikom

Većina devojaka odluke donosi na osnovu osećanja i ono što im “kaže” šesto čulo”. Muškarci više analiziraju od žena i pronicljivi su kada treba doneti neku važnu životnu odluku, dok će se žena pre rukovoditi osećanjima i razmišljaće da li će to nekome naškoditi od njoj bliskih ljudi, dok muškarce za to neće biti baš velika briga.

Žene su bolje u multi-taskingu

 

Muškarci, žao nam je, ali ovo je stopostotna istina. Muškarci jesu fokusiraniji na zadatke i ciljeve, ali žene se bolje snalaze pod pritiskom i kada treba obaviti više poslova u isto vreme. Žene su organizovanije, spretnije i dinamičnije, zato i jesu bolje u multitaskingu od svojih partnera.

muskarci i zene razlike #facts: Da, žene se totalno razlikuju od muškaraca
Comments