Kad je Hilary Duff početkom septembra objavila novu fotografiju sa snimanja How I Met Your Father, spin-off serije How I Met Your Mother, fanovi su bili oduševljeni, vođeni nostalgijom prema kultnom sitkomu. Iako u budućoj seriji zapravo neće igrati nijedan lik iz originalne postave, velika pompa se digla oko predstojećeg spinoff-a jer, voleli Hilary Duff ili ne, svi su radoznali da saznaju da li serija iole valja.

Hilary igra Sophie, ženu rešenu da pronađe ljubav u doba dejting aplikacija. Slično kao i Ted Mosby u How I Met Your Mother, Sophie priča svom sinu kako je upoznala njegovog oca. Deleći svoje oduševljenje, Duff je na društvenim mrežama nedavno objavila nekoliko behind-the-scenes fotografija, kao što je ona sa probe čitanja glumačke ekipe. How I Met Your Father će ići sličnim koracima kao i njegov prethodnik, ali ažuriran u sadašnjosti, što će obradovati mnoge obožavaoce – kombinacija prošlosti i sadašnjosti uvek je dobar potez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

How I Met Your Mother je iznedrila devet sezona, koje su bile emitovane od 2005. do 2014. godine, postavši deo svakodnevice gledalaca širom planete. Njen kontroverzni kraj ostavio je fanove željnim za novim dešavanjima, pa su se zato i oduševili kad su početkom godine saznali za njen spin-off. Striming servis Hulu je naručio seriju u aprilu ove godine, a zasnovana je na alternativnoj verziji pilot epizode How I Met Your Dad koju su napisali Isaac Aptaker i Elizabeth Berger. Nakon najave, Hilary Duff je ubrzo dobila glavnu ulogu, a članove ekipe čine i Josh Peck, Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma i Tom Ainsley.

Budući da Hilaryina fotografija na Instagramu trenutno ima preko 423.000 lajkova, opravdano se može reći da je hype oko How I Met Your Father veoma stvaran.

Comments