Fashion Awards 2017, događaj poznatiji kao British Fashion Awards, dolazi u decembru u velikom stilu, kada će dizajneri, modeli, glumice i ostale ličnosti sa crvenog tepiha preplaviti London.
Prošle godine kada je ovaj ekstravagantni događaj, promenio ime  u cilju otvaranja nagarada ka internacionalnom tržištu, uvedeno je i nekoliko novih kategorija za odavanje priznanja u oblastima: Urbani Luksuz, Kreativni influenser, Biznis lider, Ready-to-wear dizajner godine, stvorivši novo zujanje oko samog događaja, dok se prašina prethodno podigla zbog pravljenja uže liste zvanica na svečanosti. Ovogodišnji događaj podrazumeva 12 kategorija, od kojih će tri biti objavljene ranije ali predstavljenje na samoj večeri dodele nagrada, a to su: Nagrada za izuzetno dostignuće, Swarovski nagrada za pozitivnu promenu, i Isabella Blow nagrada za modnog kreatora.
Malo ranije, taman na vreme pred događaj, sastavili smo listu svega onoga što treba da znaš o najsvetlucavijoj noći u ovo malo 2017.što je pred nama.

 Gde?

Događaj se ove godine vraća u Royal Albert halu, grandiozno mesto, koje je nezaobilazno u modnom kalendaru od 1989. Prošle godine Ellie Piters iz Voguea je izveštavala o neverovatno dugačkom crvenom tepihu, i „sjajom suncu“– sa preko 8000 Swarovski kristala koji su blistali kako na njih padne svetlost kroz italijanske kolonade zadivljujuće londonske koncertne hale. Prošlogodišnji događaj je bio dokaz besprekornog ukusa organizatora, a ove godine očekujemo da pripreme nešto bar podjednako veličanstveno.

Comments