Prvi zvanični generalni distributer američkog fashion & lifestyle brenda Calvin Klein za Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku od 2014. godine je jedna od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company. Linije Calvin Klein jeans & underwear za sezonu jesen/zima 2014. godine biće deo ponude multibrand concept store-a Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

calvin klein Fashion Company: Novi distributer brenda Calvin Klein

Rođeni Njujorčanin Calvin Klein tvorac je brenda koji je pomerio granice muške i ženske casual mode, ali daleko najpoznatiji po liniji donjeg veša. Buntovnički stav kao polazna osnova za stvaranje brenda koji je već decenijama fenomen američke pop kulture, transformisan je u jeanswear za nove generacije koje drže do svoje individualnosti. Snaga i nonšalantnost su noviteti koji oplemenjuju mušku i žensku kolekciju za jesen pred nama. Proslava uniseks i inteligentne predstave o rodnim ulogama. Ikona američkog streetweara osvežena je kroz luksuznije tkanine i neočekivane kombinacije, tako da vašem slojevitom outfitu daje nestandardne dimenzije, pružajući osećaj slobode.

calvin klein jeans Fashion Company: Novi distributer brenda Calvin Klein

Calvin Klein je brend koji je oduvek imao veliki broj sledbenika među celebrity facama kao što su dugogodišnja zaštitna lica Mark Valberg, Kejt Mos, Bruk Šilds, Miranda Ker, Kjara Feranji, LL Cool J, Kelan Lac, 50 Cent, Džastin Biber, Tejlor Lotner i drugi. Ukoliko ste veliki poklonik njihovog donjeg veša još ima vremena da postanete deo globalnog Instragram pokreta #MyCalvins i postavite svoj golišavi selfie u omiljenom modelu sa potpisom Calvin Klein.

calvin klein jeans fashion Fashion Company: Novi distributer brenda Calvin Klein

Kolekcija jesen/zima 2014. brenda Calvin Klein krajem avgusta stiže u prodavnice Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, ali i Podgorici i Budvi, te Zagrebu i Splitu.

Comments