Fashion Company i Wannabe Magazine vam predstavljaju prvi web reality show u Srbiji pod nazivom “Wannabe Blogger” koji će na zvaničnom YouTube kanalu Wannabe Magazine-a početi da se emituje 1. decembra ove godine.

Deset devojaka različitog uzrasta, karaktera i stila živeće pod istim krovom, u “88 rooms” hotelu, i svakodnevno će se suočavati sa različitim izazovima, testovima znanja i zadacima koje će specijalno za njih kreirati tim stručnjaka sačinjen od modnih urednika, šminkera, frizera, stilista i kreatora.

Predstavljamo vam učesnice ovog šoua.

Ana Maksimović

ana maskimovic wannabe blogger 4 Fashion Company predstavlja: Ko su učesnice Wannabe Blogger Reality Show a

Ana Maksimović je rođena u Pančevu 1994. godine i u horoskopu je Riba. Studira Fakultet za kulturu i medije na Megatrend univerzitetu. Moda je njeno glavno životno interesovanje, a omiljeni modni kreator joj je Milica Opačić. Zara, Bershka i H&M su joj omiljeni modni brendovi,  a najviše je inspiriše savremena moda. Moto kojim se vodi je ”Ako si uradio po osećaju, makar najviše pogrešio, nisi pogrešio”.

Ana Parčetić

Ana Parcetic Wannabe blogger01 Fashion Company predstavlja: Ko su učesnice Wannabe Blogger Reality Show a

Ana Parčetić je rođena 1993. godine u Somboru, student je Fakulteta za komunikacije i odnose sa javnošću.Nema modnog uzora ali konsultacije sa najboljim drugaricama joj pomažu da dođe do idealnih modnih rešenja. Kada su u pitanju modni kreatori omiljen joj je dvojac D&G. Sebe na kraju ovog takmičenja vidi kao modnu blogerku, urbanu “fešn i parti” devojku koja kroz različita životna iskustva i putovanja u potpunosti uključuje modu na visokoj razini.

Dragana Marović

Dragana Marovic Wannabe blogger 09 Fashion Company predstavlja: Ko su učesnice Wannabe Blogger Reality Show a

Dragana Marović je rođena u Beogradu 1993. godine i studentkinja je Fakulteta za kulturu i medije.Moda je interesuje od najranijeg detinjstva kada je kako sama kaže smišljala odevne kombinacije svojim barbikama. Omiljeni materijal joj je teksas, a između prirodnog i veštačkog Dragana uvek bira veštačko krzno. Njen moto je: “Ono što vodi i vuče svet, nisu lokomotive, nego ideje”.

Zorica Dukovski

Zorica Dukovski Wannabe blogger 06 Fashion Company predstavlja: Ko su učesnice Wannabe Blogger Reality Show a

Zorica Dukovski je rođena u Beogradu pre dvadeset i dve godine i u horoskopu je Jarac. Završila je Filološki fakultet i sada je na master studijama Opšte lingvistike. Učešće u rijalitiju vidi kao mogućnost da razvije talenat i ljubav prema krojenju i dizajniranju, kao i da ljude ubedi da nije sramota nositi garderobu kupljenu na sniženju ili stvari koje su sami napravili.

Jovana Perić

Jovana Peric wannabe blogger 09 Fashion Company predstavlja: Ko su učesnice Wannabe Blogger Reality Show a

Jovana Perić je u horoskopu Strelac a rođena je u Beogradu 1994. godine. Obožava kreacije Suzane Perić jer su zabavne, zanimljive, jedinstvene i posebne. Morana M. joj je uzor među modnim blogerkama jer je smela, puna stila i sve nosi na originalan način. Ikona stila po njoj je pop pevačica Jelena Karleuša. Njen moto je: “Pobrinite se da dobijete ono što zaista želite, jer će vas prisiliti da volite ono što vam se daje.”

Katarina Veljković

Katarina Veljkovic wannabe blogger 03 Fashion Company predstavlja: Ko su učesnice Wannabe Blogger Reality Show a

Katarina Veljković rođena je u leto 1993. godine. Živi u Beogradu, pohađa London School of Commerce, i u horoskopu je Devica. Zalaže se za nošenje veštačkog krzna, a omiljeni materijali su joj teksas i koža.Nakon završetka rijalitija sebe vidi kao blogerku na čiji će se stil ugledati i čije će se mišljenje ceniti i van granica Srbije.

Katarina Nešić

Katarina nesic Wannabe blogger 03 Fashion Company predstavlja: Ko su učesnice Wannabe Blogger Reality Show a

Katarina Nešić je u horoskopu Jarac i rođena je u Beogradu 1991. Modni uzor joj je njena mama koja joj je prenela ljubav prema damskom stilu. Voli kreacije Mihano Momosa i Darka Kostića.Dopada joj se renesansni stil odevanja, a najviše voli da nosi garderobu od pamuka, žoržeta i tila.

Marija Pribić

Marija Pribic Wannabe blogger4 Fashion Company predstavlja: Ko su učesnice Wannabe Blogger Reality Show a

Beograđanka Marija Pribić u horoskopu je Lav i rođena je 1993. godine. Studentkinja je Beogradske poslovne škole. Za nju je stil nešto što najbolje opisuje svakog čoveka. Sebe na kraju ovog šou-programa vidi jednostavno kao blogerku. Njen moto je: “Ljudi uče kako da govore, a međutim, glavna je nauka kako i kada da ćute“.

Nina Perić

Nina Peric Wannabe blogger 007 Fashion Company predstavlja: Ko su učesnice Wannabe Blogger Reality Show a

Nina Perić je rođena u Beogradu 1995.godine, u horoskopu je Blizanac i ujedno je najmlađa takmičarka ovog rijalitija. Studira modni dizajn na Fakultetu za digitalnu umetnost. Veliki je protivnik nošenja prirodnog krzna i njen moto je kratak i jasan “Ostavimo životinje na miru”. Njena najveća želja je da pobedi u ovom rijalitiju.

Snježana Šućur

Snježana Šućur Wannabe blogger 09  Fashion Company predstavlja: Ko su učesnice Wannabe Blogger Reality Show a

Snježana Šućur dolazi iz Republike Srpske, rođena je u Gradiški 1991. godine a u horoskopu je Devica. Studira Pravni fakultet. Rado kupuje u “vintidž” radnjama a omiljeni brendovi su joj Zara i H&M. Mi smo ono što jedemo, mi smo ono što nosimo, mi smo ono što radimo reči su kojima Snježana definiše stil.

Detaljnije o takmičarkama pročitajte na zvaničnoj stranici Wannabe Blogger Reality Show-a.

Prijatelji projekta: Fashion Company, Fashion & Friends, Bambi WellBE, Rosal Lip Balm Inkredible Colors, kozmetika AURA, SC Ušće i Immo Centar, Herbafast Fiber.

Medijski partneri projekta su: Harper’s Bazaar, Grazia, Naxi Radio, Radio Tri, Srbija Danas, Trend, Cica.

Comments