U okviru tradicionalnog modnog događaja Belgrade Fashion Nights, koji je održan 14. septembra u Rezidenciji ambasadora Sjedinjenih Američkih Država, Fashion Company je predstavio nove kolekcije nekih od najznačajnijih američkih modnih brendova.

Goste su pozdravili njegova ekselencija, gospodin Kajl Skat, vlasnica modne agencije Fabrika Vesna Mandić i direktorka za razvoj brendova Fashion Company Manja Babović.

Beba Marinković Robert Čoban Rade Šerbedžija Milan Cile Marinković e1568637988933 Fashion Company prikazao nove kolekcije na Večeri američke mode u Srbiji Veče Američke mode u Srbiji e1568638000137 Fashion Company prikazao nove kolekcije na Večeri američke mode u Srbiji

Preko 250 zvanica uživalo je u jesenjoj i zimskoj kolekciji brendova Tommy Hilfiger, Guess, Steve Madden, Calvin Klein, Levi’s i Timberland.

Čuvena zastavica, zaštitni znak brenda Tommy Hilfiger, simbol je vrhunskog kvaliteta i klasičnog američkog cool stila. Jesenja kolekcija Tommy Hilfiger odraz je elegantnog stila, čistih krojeva i urbanog streetwear-a, osvežena raznovrsnim bojama i dezenima.

Tommy Hilfiger kolekcija za jesen zimu e1568637609908 Fashion Company prikazao nove kolekcije na Večeri američke mode u Srbiji

Guess već decenijama predstavlja sinonim za modni glamur kada je reč o odeći, obući i aksesoarima. Kolekcija za jesen/zimu bogata je raznovrsnim krojevima denima, glamuroznim komadima i efektnim aksesoarima.

Guess e1568637661299 Fashion Company prikazao nove kolekcije na Večeri američke mode u Srbiji

Steve Madden, omiljeni brend američkih trendsetera, kreira obuću za žene i muškarce koji žele da izraze svoju individualnost. Kolekcija za jesen/zimu 2019. odražava urbani stil i odlikuje se vibrantnim bojama i upečatljivim dezenom u vidu animal printa.

Kao američki modni klasik i sinonim za modni minimalizam, Calvin Klein oblikuje modnu industriju i utiče na njeno razvijanje već pola veka. Novu kolekciju odlikuju zavodljiva estetika, kvalitetni materijali, jednostavne linije i svedena paleta boja.

Calvin Klein e1568637769126 Fashion Company prikazao nove kolekcije na Večeri američke mode u Srbiji

Globalni brend Levi Strauss & Co. zaslužan je za to što su farmerke postale urbana uniforma svih generacija i jedan od najpoznatijih odevnih predmeta na svetu. Pronalazeći inspiraciju u odvažnom stilu 90-ih, kolekcija za jesen/zimu 2019. nastala je kao spoj ikoničnih Levi’s modela i streetwear-a.

Levis e1568637799889 Fashion Company prikazao nove kolekcije na Večeri američke mode u Srbiji

Timberland je prvi izbor potrošača kada je u pitanju obuća i odeća vrhunskog kvaliteta za sve outdoor prilike. Kolekcija za sezonu jesen/zima namenjena je ljubiteljima mladalačkog stila i predstavlja idealan spoj udobnosti i casual izgleda.

Timberland e1568637842879 Fashion Company prikazao nove kolekcije na Večeri američke mode u Srbiji
Comments