Da li ti je poznato ono kada misliš da si se sredila, ali ubrzo shvatiš da je to moglo mogo mnogo bolje? Nažalost meni je jako poznato, jer moj garderober pretežno sadrži crne, bele ili sive majice na kratak rukav i klasične plave farmerke… i onda uhvatim sebe kako izgledam potpuno isto i kada idem na posao,  na kafu sa drugaricama ili na večeru sa dečkom. Koliko god puta otišla u kupovinu sa konkretnim spiskom stvari koje su mi neohodne uvek prednost dobiju slatki duksevi, patike ili klasične majice, a svi ženstveni komadi koje sam mislila da kupim odjednom “padaju u vodu”.

Prelaz u malo “otmeniju” odeću postao je znatno teži posle karantina kada je sve u čemu su živela trenerka i masivan duks, što su mnogima od nas skoro omiljeni komadi u kojima volimo da boravimo. Međutim vreme je da stavimo tačku na karantinske dane, karantinsku odeću, da vratimo ženstvenost i da oprememo svoje garderobere onako kako dolikuje.

Kako se više ne bi nalazila u modnim krizama da nemaš šta da obučeš i kako nisi dovoljno stilizovana, otkrivamo ti ključne komade uz pomoć kojih ćeš uvek izgledati sređeno, moderno i prikladno za bilo koji događaj.

Midi suknja

Midi suknja je svestran i praktičan komad koji moraš da imaš. Ona je sofisticirana i elegatna, ali ujedno poseduje neverovatnu mogućnost transformisanja i omogućava ti bezbroj opcija kako možeš da je stilizuješ. Možeš da je nosiš na patike, visoke potpetice, cipele ili čizme, sve mogućnosti su otvorene i apsolutno tačne. Takođe, suknje midi dužine su pogodne za svaku priliku jer uz pomoć drugih komada možeš da kontrolišeš u kom smeru želiš da tvoj stajling ide. Ukoliko se sređuješ sa kafu ili piće ova suknja će ti biti potpuno odgovaajuća uz kožnu jaknu i patike, a ako je u pitanju malo poslovnija varijanta patike ćeš lako zameniti cipelama, a majicu bluzom. U svakom trenutku ćeš izgledati stilizovano, a samo ćeš ti znati koliko ti je zapravo truda trebalo. Pametni komadi završavaju ceo posao oko dobrog stajlinga.

Lanena košulja

Ovaj trend si sigurno viđala u garderoberu svoje mame u vidu lanenih pantalona ili košulja, a prošlog leta je doživeo svoj sexy comeback. S obirom da izuzetno toplo vreme koje nam se bliži, lanena košulja je komad koji moraš da nabaviš. Lagana, udobna, neopterećujuća košulja, koja će dozvoljavati tvom telu da diše, potpuno je šik komad zbog kog nećeš preterano razmišljati o ostatku svog stajlinga. Lanenu košulju nosićeš sa farmerkama, suknjom ili šorcem u zavisnosti od prilike, a sigurno je da ćeš biti jedna od najmodernijih osoba u prostoriji.

Comments