Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/3

Najbolji način da se istakneš jeste sasvim sigurno da se dobro i kreativno obučeš, a najbolji način da to uradiš jeste da izvučeš najbolje komade, što danas u 2018. može da znači baš mnogo toga. Neki su nas iznenadili hrabrošću da ponesu stare stvari koje ne bismo nikadi očekivali, i time postavili nove trendove, neki zato što su prvi poneli ono najaktuelnije, neki zato što su nas šokirali. Ne postoji sezona niti recept za biti kul, i moda je prvenstveno tu da bude zabavna, da se eksperimentiše i s vremena na vreme (a i malo češće), razbiju sva pravila.

Peggy Gou

Njen stil je apsolutno eklektičan a ona neverovatan spoj svega što volimo, superkompletna, prelepa. Korejanka Gou je studirala dizajn u Londonu, pre nego što se posvetila muzičkoj DJ karijeri u Berlinu, ali i znatno šire. Ipak, iako je prvenstveno fokusirana na muziku i nastupe to je nije sprečilo da za svaki event bude savršeno obučena. Styling za stylingom, samo pogledaj njen Instagram. Od legendarne Virgilove revije za Vuitton kada se pojavila u providnom trenču, do dana kada je njen stil najuporediviji sa Mirandom, i kada “greši” ne greši jer pravila su tu da ih zaobiđemo. Ukratko, Gou je donela novu dozu stila u 2018. a sa najavom linije za 2019. tek će.

FAKA

Ima li ičeg fabuloznijeg i neverovatnijeg od umetnika koji pomera granice, obučen je bez greške, ispituje granice rodnog identiteta i koristi svoju poziciju za promovisanje svega što treba biti ispromovisano? Nema. U stvari ima, još jedan isti takav, zapravo činjenica da postoji FAKA, dvojac iz Johanesburga koji su oduvali industriju u svega dve, tri godine, ali ove je njihov uspeh svakako kulminirao. Fela Gucci i Desire Marea, poznatiji kao FAKA su osnovali svoj duo 2015. godine i od tada koriste svoju platformu da doprinesu povećanju vidljivosti i prihvatanju LGBTQ+ populacije u Južnoj Africi. Istina je da nisu imali jedan, masivan, gigantski aha! fashion momenat po kom ih izdvajamo, ali to je samo zato što je njihov nepogrešiv stil konstantna i kontinuirana pojava. Izazivanje i ispitivanje tradicionalnog pojma muževnosti je nešto što rade i u svom oblačanju ali i na svom Instagram profilu. Zamisli samo: haljine od nojevih pera, zmijske čizme do butina, i PVC crvene pantalone.

Editors choice