Klupska moda je raznovrsna. Ali nekako tu imamo u stvari najmanje modu. Tu možemo videti devojke koje uspešno kopiraju naše folk pevačice, što je jako loše jer nisu pošle na nastup u klub, već na dobru zabavu. Što se muškaraca tiče i tu imam zamerku. Zašto su dosadni? Nikakva moda nije bela košulja, farmerice, crni sako i crne cipele. To je već preraslo u monotonost. Tu nikada nećete doći do greške, ali do dosade ste uspešno stigli. Ako se dobro provodite u klubu, red je i da se zabavite odećom. Iako je uveliko počela jesen, ne znači da nam to dozvoljava samo tamne boje. Igrajte se. Ubacite nakit u raznovrsnim bojama, torba ne mora biti iste boje kao cipele. Mešajte kožu sa različitim materijalima, postići ćete savršen izgled!

Kako su se na otvaranju jednog prestoničkog kluba obukle devojke i momci? Da li su ovoga puta imali dosta grešaka, da li su išli na sigurno, ili su se ipak igrali? Ostaje da pogledamo u nastavku.

17 Fashion Night Out: Pusti, pusti modu

Ovde nije moglo doći do velike greške, samo… Da nije malo veći dekolte? Odličan izbor nakita!

27 Fashion Night Out: Pusti, pusti modu

Da li to ona nosi sjajni unihop? Veliko NE, sve ostalo je ok…

3.3 Fashion Night Out: Pusti, pusti modu

Haljina je odlično istakla njenu figuru, samo je trebala da se odluči – traka za kosu ili minđuše. Zajedno ne, nikako!

46 Fashion Night Out: Pusti, pusti modu

Ovo mora da su jedne od onih drugarica koje se dogovaraju šta će obući za izlazak. Skladno i predodređeno za priliku…

54 Fashion Night Out: Pusti, pusti modu

Odlično! Tregerima je upotpunio klasičnu kombinaciju. Sve pohvale za odabir cipela!

62 Fashion Night Out: Pusti, pusti modu

Neprevaziđena klasika… Međutim, da li su ove čizme dobar izbor uz ovu haljinu?

73 Fashion Night Out: Pusti, pusti modu

Ovo se zove savršeno stilizovani par! Odličan izbor cipela i kod nje i kod njega! Takođe sve pohvale za njen izbor jakne! Sve pohvale!

83 Fashion Night Out: Pusti, pusti modu

Što se devojke tiče, ovo je lepo za izlazak, međutim, odabir torbe nije najsnajniji. A što se njega tiče, previše elegantna kombinacija za previše sportske patike

92 Fashion Night Out: Pusti, pusti modu

Još jedan dobro stilizovani par! Jedinu zamerku imam na materijale njene haljine i njegovog sakoa! Cipele su im za svaku pohvalu! On je savršen primer kako momci treba da izgledaju u noćnom provodu

102 Fashion Night Out: Pusti, pusti modu

Još jedna solidna kombinacija. Sve pohvale za izbor cipela!

Prethodne modne izveštaje možete pogledati ovde.


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Hot Spot  – Beogradski vodič sa pregledom svih boljih klubova, restorana, barova i splavova. Informišite se o najaktuelnijim dešavanjima u glavnom gradu potpuno besplatno. Uz Hot-Spot budite deo Beograda! Pratite ih i na Facebook stranici.

Comments