Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Keli Ozborn (Kelly Osbourne) je jedna od sudija emisije “Fashion Police”. Sad, ja nisam neki stručnjak, a o dotičnoj emisiji posedujem samo osnovno znanje, ali sam poprilično sigurna da bi se sa ovakvom kombinacijom i sama našla na tapetu svojih koleginica.

slika keli Fashion No No: Astal da blista, bejbi

Tašna, mašna, poklon flaša i šmekerska odela. Zipa gilje nisu moje Đanfranka su Ferea

Znamo mi da je sada in miksovati različite printove, ali suncemupoljubim, pa valjda i tu ima neka granica?! Mašna-tufna-mašna autfit koji je Keli ponela na Njujorškoj nedelji mode sigurno se ne klasifikuje kao uspešan podvig spajanja nespojivog.

Sve bi npr. bilo (pa ne mogu da kažem bolje) bar podnošljivije, ako ništa drugo, samo da nema ovih tufni na suknji. Mada realno, ne znam odakle je iskopala ovu majicu zaista, izgleda kao nešto što sam nosila u drugom razredu osnovne. Zalizana kosa u nekoj boji koju dobijete kada spojite Bubu Miranović i Zoricu Brunclik, minđuše sa porukom, i naravno last but not least naočare!

Naočare!

Odakle? Gde ih nađe? Ukrala od Švarcija (Arnold Schwarzenegger) kada je snimao Terminatora?

Nit’ su kompliment za njen oblik lica, niti su joj potrebne, ipak je došla reviju da gleda, niti su lepe, da su lepe i nisu baš, i ako nisam istakla do sada – nisu nešto ni lepe.

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice