Šta kažete, pliš je opet u modi?! Mašala, dajte tri metra, neće da se baci.

slika mena Fashion No No: Barbika da budem

Negde ispod svega ovoga nalazi se i jedna žena

Mena Suvari (Mena Suvari) je bila m.i.a. poslednjih nekoliko meseci, što je šteta s obzirom na to da nam njenog lepo lica nikada neće biti dosta.

Elem, njen stil je već druga stvar.

Od vrata na gore je sve super, kao i od članaka na dole. Samo ovaj međuprostor, koji na nesreću i zauzima najveći deo tela, malo je problematičan. Bolan za oči. Može da prouzrokuje epi napad. Kako god želite.

Plus za cipele i torbicu, love them, wish I had them, itd.

Haljina (valjda je haljina) vuče na nešto između kapkejka, Barbike i jednoroga (ne znam zašto jednoroga, ne pitajte me, jedino na šta mogu da mislim kad vidim ovo jeste f***ing unicorns and shit). Gornji deo izgleda kao da je obukla rolku naopačke, a donji kao da ima zadnjicu a la Kim Kardašijan (Kim Kardashian) koju pokušava da sakrije ispod planine materijala.

Kada ne znaš šta da obučeš, uzimati ideje od igračaka ili poslastica is never the answer. Osim ako nisi Lejdi Gaga (Lady Gaga).


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments