Majlica (Miley Cyrus) nam se olindrala, to već i vrapci znaju. Takođe, izgleda da je rešila i da do kraja fura mnogo-sam-luda-mnogo-me-briga-šta-vi-mislite fazon.

slika majli Fashion No No: Kad pop princezica počne da nosi martinke

Samoslikanje, samo samoslikanje

Majli opet u našoj rubrici izgleda pokušava da pokaže kako je porasla. Frizuru nećemo da komentarišemo, dosta se o njoj pričalo. Razumem ja da su providne majice moderne, ali ne moraš baš gazu na sebe da staviš! A naravno, ispod nje, što tamniji brus. Pokazivanje veša sačuvaj za spavaću sobu, njemu treba da se raduje tvoj verenik, a ne pola sveta. Helanke mi se iz nekog razloga sviđaju! Ne znam iz kog! Inače, nisam fan ovog odevnog predmeta, a još manje kad je ovako šaren, ali iz nekog neobjašnjivog razloga mislim da bi ove mogle da se uklope u nekoj zanimljivoj odevnoj kombinaciji.

Dalje, martinke na Majli.

Martinke na Majli?

Martinke na Majli!

Dug je put izgleda bio od roze štiklica i balskih haljinica. Ove cipele mislim da ne idu iz prostog razloga što su glomazne, ona je mršava, i izgleda kao cipelić! A i helanke, realno, privlače dovoljno pažnje, ne moraš, Majli, baš da nosiš čizme leti. Za nakit dajem thumbs up! I za tetovaže.

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments