Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Majlica (Miley Cyrus) nam se olindrala, to već i vrapci znaju. Takođe, izgleda da je rešila i da do kraja fura mnogo-sam-luda-mnogo-me-briga-šta-vi-mislite fazon.

slika majli Fashion No No: Kad pop princezica počne da nosi martinke

Samoslikanje, samo samoslikanje

Majli opet u našoj rubrici izgleda pokušava da pokaže kako je porasla. Frizuru nećemo da komentarišemo, dosta se o njoj pričalo. Razumem ja da su providne majice moderne, ali ne moraš baš gazu na sebe da staviš! A naravno, ispod nje, što tamniji brus. Pokazivanje veša sačuvaj za spavaću sobu, njemu treba da se raduje tvoj verenik, a ne pola sveta. Helanke mi se iz nekog razloga sviđaju! Ne znam iz kog! Inače, nisam fan ovog odevnog predmeta, a još manje kad je ovako šaren, ali iz nekog neobjašnjivog razloga mislim da bi ove mogle da se uklope u nekoj zanimljivoj odevnoj kombinaciji.

Dalje, martinke na Majli.

Martinke na Majli?

Martinke na Majli!

Dug je put izgleda bio od roze štiklica i balskih haljinica. Ove cipele mislim da ne idu iz prostog razloga što su glomazne, ona je mršava, i izgleda kao cipelić! A i helanke, realno, privlače dovoljno pažnje, ne moraš, Majli, baš da nosiš čizme leti. Za nakit dajem thumbs up! I za tetovaže.

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice