Zbog ovoga će me verovatno većina linčovati, ali nije da ste me do sad voleli tako da what the hell.

slika hajdi Fashion No No: Kaubojski šik

Yee Haw!

Prvo što mi je palo na pamet kada sam videla ovo izdanje Hajdi Klum (Heidi Klum) bilo je da je neko pokušao da spoji kaubojski fazon i učini ga malo luksuznijim. Bezuspešno.

Plavi materijal koji podseća na izbeljeni teksas, sa gomilom zlatnih detalja, jednim rukavom i izrezom od prepone i do prepone ne može da izgleda dobro čak ni na boginji kakva je Hajdi. Gledajte samo od vrata na gore, da se ne stresirate.

Hajdi je riba vrhunska (da ne kažem pi*** kosmička) i može žena da iznese šta hoćeš, usotalom godinama je dobijala milione upravo zbog toga, ali ovo ni ona ne može da pull off. Ovo niko ne može da iznese! Ovo ni na kantri nagradama u Nešvilu ne bi moglo da se iznese. Dobro, tamo bi verovatno moglo, ipak je to vašar kiča.

Svakog trenutka očekujem da će Hajdi da nabaci kaubojski šešir i zajaše mehaničkog bika. Što i ne bi bila loša scena, realno. Ali nismo mi te sreće.

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments