Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence) je zgodna, slatka, talentovana – sve to stoji. E sad, zasto je odlučila da se obuče ovako, ni nama nije jasno.

slika dzen Fashion No No: Koncentrišite se na oči, ako možete

Mislim da su šiške te koje najviše odvlače pažnju

Ja ću samo reći naglas ono što nam je svima trenutno na pameti : Sise! Sise. Sise. Sise.

Muškoj populaciji se sigurno sviđa ova haljina jer, pa, kao što rekoh, sise. Volim ih i ja, ali malo mi je ovoliki dekolte neprimeran, a i nisam navikla da Dženifer viđam ovako obučenu, ona obično može mnogo bolje.

Ne znam da li da počnem odozdo na gore, ili odozgo na dole (nemoj da ste pogano nešto pomislili), ali ništa mi se ne sviđa na njoj. Haljina Narciso Rodriguez Resort 2013  je jednostavno ružna, predugačka, a i očigledno da joj ne pristaje baš najboje u predelu struka. Kosa izgleda kao da joj ne bi smetalo jedno pranje, po mogućstvu i feniranje. I zaboga, Dženifer, daj uradi nešto s tim šiškama!

Izvor fotografija:  justjared.com, fashiontolet.com

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments