Ne tako retko se zapitam zašto je Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker) proglašavana za najstilizovaniju osobu.

Reporters 22220f6a706700afaa thumb 550x832 Fashion No No: Ni dosadno ne valja

Bar je obučena u skladu sa svojim godinama

Zahvaljujuću ulozi u seriji Seks i grad (Sex and the City), SJP je postala dama od stila. Recimo. Izgleda da ljudi zaboravljaju da su je u toj seriji oblačili timovi stilista, od kojih je glavna legenda Patriša Fild (Patricia Field). Lako je biti modna ikona kada te drugi oblače i kad imaš odeću svih mogućih dizajnera na raspolaganju.

Elem, da damo poneki komentar na ovu današnju kombinaciju. Braon haljina sa motivima ruža, plava plišana torbica i lila cipele sa šarama. Nije color block, pa da kažemo da se priklonila trendu, pliš je sada moderan, pa odatle razumemo torbicu, cipele su same odlične, a haljina izgleda kao da se umotala u tapete. Nije ovo neki ne znam kakav fashion no no, više je onako, prosto, blah. Od modne ikone bismo očekivali previše.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments