“Na, na, na come on!

I like it, like it, come on!”

Jesam li ja jedina kojoj Rijanina (Rihanna) pesma “S&M” padne na pamet kada vidi ovu kombinaciju?

slika carol Fashion No No: Njoj bismo dali da nas ispraši

We’ve been bad, and we deserve to be punished

Karol Alt (Carol Alt) jeste bila jedan od najpoznatijih svetskih supermodela, i žena zaista izgleda odlično i u svojoj 51. godini, ali to ne znači da može da iznese ovu “domino dama” kombinaciju. Niti da bi trebalo ikada da pokušava.

Ali eto, omakne se i najboljima.

Ne bi to bilo strašno toliko, samo da nije ovog gornjeg dela haljine. Mnogo je loše ljudi, mnogo je gadno.

Naravno, ne bi je ubilo ni da je nešto uradila sa kosom, i stavila malo šminke bar. A ni izbor torbice nije baš najsrećniji. Nekako, imam utisak da u njoj ima spakovan korbač, lisice i šta sve ne. Takođe, ove pretamne čarape, sa ovim gornjim delom, daju utisak da se cela umotala u nekakvu mrežu.

Hot mess, drugim rečima, a šteta, jer žena tako dobro izgleda da bi mogla da na crvenom tepihu nadmaši duplo mlađe zvezde i “zvezdice”. Očekujemo drugi pokušaj!

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments