Fotka je malo starija, ali to opet ne ublažava naš šok, niti može da poništi činjenicu da je ona ovo zaista obukla! I izašla u javnost ubeđena da izgleda vrh!

slika1 ashanti Fashion No No: Pocahontas da budem

I vi joj zurite u međunožje, zar ne?

Pokahontas, tj. njena droljasta verzija. To je jedino što mi pada na pamet kada vidim Ašanti (Ashanti) ovako obučenu. A čak nije ni krenula na maskenbal.

I grudi su tu, onako malo, ali dovoljno da se vide i go stomak, i, hm, pa u principu sve je na izvol’te, ako me razumete. Pokušajte da je gledate u oči! I dare you! I double dare you!

slika2 ashanti Fashion No No: Pocahontas da budem

Ova haljina odmah na "za spaliti" gomilu ide

Ne znam za vas, ali sve što ja mogu jeste da joj zurim u međunožje i pitam se kako ju je iko mogao ubediti da je ova haljina dobra ideja?! Takođe i da se pitam šta se dešava kada sedne, ili se pokrene. Kad se ta haljina malo podigne, eto novogodišnjeg poklona za sve prisutne!

Crna Ašanti (i ovo nisam mislila u rasističkom smislu) less is more, zapamti to.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments