Kad već dobiješ šansu da ideš na dodelu Zlatnog globusa, ne ideš obučena kao kvazi glamurozna sobarica.

slika nini Fashion No No: Šta se krije u toj suknji?

Podržavamo različitost i eksperimentisanje. Ali ovo je baš no no!

Nini Liks (NeNe Leakes) se proslavila u jednom rialiti šou, da bi kasnije postala ne-tako-loša glumica. Long story short, bejaše i ona pozvana na dodelu Globusa.

Dok su sve ostale glumice šetale crvenim tepihom u svojim glamuroznim (ili pokušaju istih) toaletama, naša Nini je odlučila da spoji par stvari koje je imala u ormanu i nabaci na sebe. Bela košulja, crni prekrivač za krevet pretvoren u suknju,  sve to povezano bebi plavom trakom i voila! Odlično se dosetila, uostalom u ovom kriznom vremenu i poznati moraju da prištede neki dolar tu i tamo. Mi joj predlažemo da postane dizajnerka jeftine mode i pomogne i ostalim koleginicama da uštede. “Linija haljina napravljena od stvari koje već imate po kući by Nini”. Jedva čekamo da izađe. Not.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments