Dobro, ne znamo zaista da li Majline (Miley Cyrus) noge smrduckaju, ali kada pogledamo ovu fotku to je nekako prva misao koja nam padne na pamet.

slika majli Fashion No No: Što noge smrde to nema veze, brushalter je bar obukla

Ono kad ti je telohranitelj bolje obučen od tebe. A ti si šatro zvezda!

Nekako smo se potajno nadali da će sa novonastalim ljubavnim statusom (verila se) Majlica pripaziti malo na svoj način oblačenja. Tj. da neće više izgledati kao da je pobegla sa štajge. Ali, avaj, džaba smo se nadali, eto nama bivše Disney princezice, u po bela dana izašla u šoping obučena ovako.

Pozitivno (pošto ga ima malo) ću ostaviti za kraj, kao da ne završavam tekst sa nadrndanim komentarom. Dakle, mrežasta majica do iznad pupka.

Mrežasta majica do iznad pupka?

Mrežasta majica do iznad pupka!

Jedini, mali, minijaturni, mikroskopski plusić, ili bolje rečeno “hvala“ dobija samo zbog toga što je ispod iste obukla brushalter. Čizme su “bože me sačuvaj zlu ne trebale”. I mogu samo da zamislim koliko je vruće u njima. Modni promašaj u rangu obuvanja Uggsica na ovim tropskim temperaturama. Dakle majicu i čizme spaliti i rasuti njihov pepeo po nekom udaljenom delu sveta.

Šorts mi se sviđa, super su boje, ok je model, i može na mnogo načina da se lepo uklopi. Ovo nije jedan od njih, očigledno. Torba i nakit su takođe zasebno lepi komadi.

Eto, nisam završila nadrndanim komentarom. A ti, Majli, ne brigaj, imaš još vremena da se popraviš i da ti svadba ne bude najkičastiji događaj godine.

Ups, izgleda da ipak jesam.

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments