Evan Rejčel Vud (Ewan Rachel Wood) možda ima muško ime, ali to ne znači da treba i da se oblači kao one of the boys, čak ni ona ne može uvek da izvuče androgeni fazon.

slika1 evan Fashion No No: Svi bi da budu Andrej Pejić

Može, ali baš i ne mora

Nikada ona nije bila jedna od onih girly-girl glumica. Roze pufnaste haljine i princezica izgled nije nikada bio njen stil, i to je ok, podržavamo u potpunosti. Evan obično odlično izgleda u “muškim odelima”, taj kvazi androgeni izgled njoj obično jako dobro stoji. Da ne bude da samo pričam i kukam za prošlim vremenima, prilažem i jedan kolaž kao dokaz.

slika 2 evan Fashion No No: Svi bi da budu Andrej Pejić

E, ovako volimo da je vidimo

Zašto je pored svih fantastičnih odela koja bi njoj sigurno stajala kao salivena (a o haljinama i da ne pričamo), odlučila da obuče ovo, koje zaista izgleda kao da ga je pozajmila od muža, i još da ga upari sa ljubičastom prugastom košuljom, to zaista ne znamo. Cipele su ok, ali za šetnju do prodavnice, ili odlazak na Koačela festival, na crvenom tepihu ih malo teže varimo.

Ali najgore od svega, ono što nikako ne možemo da progutamo jesu ove masne šiške. Ako već nisi stigla kosu da opereš, bar ih skloni sa lica, ne teraj nas da ne naježimo svaki put kad pogledamo fotku.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments