En Hatavej (Anne Hathaway) možda trenutno promoviše film “Jadnici” (Les Miserables), ali je jasno stavila do znanja koja uloga joj je najdraža!

slika1 en Fashion No No: Svuda pođi, Betmenu dođi

Uspon Mračnog viteza, pardon Žene-mačke

Iskreno dosta sam se razmišljala da li je ovo izdanje lepe En fashion no no ili fashion forward, i nekako sam ipak prelomila za ovo prvo. Ne ide, nikako mi ne ide sve ovo. Od vrata na gore je prelepo, divno našminkana (mada joj puno šminke nije ni potrebno), odlična nijansa ruža, frizura na mestu, decentne minđuše, ma sve se super uklopilo.

Ali s ovim što se događa od vrata na dole imam problem. Crna haljina je generalno odevni predmet s kojim se teško greši, i ova kreacija bi bila super da nema ovaj čudni kao plašt ili šta već, na leđima. Sandale su too much i u sklopu svega ovoga mi nekako više izgleda kao da se previše trudi. Mislim da bi bolje bilo da je ili imala neku klasičniju obuću pa da akcenat bude na haljini i ovom plaštu koji ima, ili da nema tog momenta na leđima, a da nosi ove sandale. I plašt i ova obuća su stvarno previše.

slika2 en Fashion No No: Svuda pođi, Betmenu dođi

Sledeći put očekujemo neku kratku, vrcavu haljinu, uz ove sandale

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments