Od kada pišem Fashion no no rubriku ovo je definitivno najveći WTF koji sam videla!

slika keri w Fashion No No: WTF?

Šta reći, koju posluku porati?

Haljina koju je, inače prelepa Keri Vošington (Kerry Washington), odlučila da ponese na jednoj od premijera filma “Đango” (Django) toliko je ružna, besmislena i šta god da vam još padne na um, da se prosto pitam koja psihodelična sredstva je ona morala da popije da bi pristala da ovo obuče. Kreacija izgleda kao da se mapetovac ispovraćao.

Ako sam dobro izbrojala, pet različitih tkanina je spojeno u ovu jednu nesrećnu haljinu. Ako ste pomislili da ju je dizajnirala možda njena šestogodišnja nećaka, prevarili ste se. Neko je zaista dovoljno lud da pristane da se potpiše ispod ovog haosa od haljine pošto ona nosi ime Piter Piloto (Petter Pilotto). Eto jednog brenda za koji se nadamo da nećemo čuti ponovo!


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments