Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Dženueri Džouns (January Jones) je zvezda popularne serije “Ljudi sa Menhetna” (Mad Men). U njoj se (je) oblače u retro fazonu, pa pretpostavljam da je zbog toga možda malo izgubila korak sa trendovima. Na primer, sa onim da bira odeću prikladne dužine, i pegla istu.

slika dzenueri Fashion No No: Zavesa stil, vole ga svi

Zar se na premijeru stolnjak nosi?

Suknja izgleda kao da je uzela stolnjak ili zavesu, izaberite šta vam se više sviđa, i omotala je oko sebe. Možda je imala neku nezgodu pre izlaska pred novinare, tipa prosula kafu, vino, sok, po sebi, pokakio joj se pas, upiškila beba, sela na žvaku ili tako nešto, kapirate šta hoću da kažem, pa je morala da nešto preduzme u poslednjem trenutku, jer svi znamo da se prilika za publicitet i fotkanje ne propušta. Materijal suknje je lep, kao i boja, ali je predugačka, struk je nekako postavljen na čudnoj visini, ni tamo ni ‘vamo, pa izgleda kao da isti nema, a i grudi joj deluju opuštene.

Kad smo već krenuli, da kažemo da je mogla i da poradi malo na frizuri. Pod “poradi malo” mislim da se za početak očešlja i sredi krajeve. Za nakit dobija pet plus, kao i za boju karmina, cipele ne vidimo od silnog materijala, ali je top ok. Sa crnom se retko kad greši. Mogla je malo da naglasi oči, ali Božemoj, verovatno je očekivala da svi pogledi budu uprti u njenu odevnu kombinaciju. Verovatno su i bili, ali iz pogrešnog razloga.

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice