Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Ta pesma mi se uporno mota po glavi dok gledam ove dve fotke.

slika kim kloi Fashion No No: Zbog svetske krize, nemam za rizle

Nema se para za celu majicu? Ili haljinu?

Možda su one ipak imale para za rizle, pa su konzumirale određenu supstancu koja ih je ubacila u trip da je ovo dobar outfit? Ali definitivno izgledaju kao da nisu imale dovoljno da se pristojno obuku.

Danas imamo dve drage zvezde: Kimicu (Kim Kardashian) i Kloicu (Cole Sevigny) koje su nedovršene krenule u grad.

Kimica je mislila da je super ideja da svoje bujno (ali zaista bujno) poprsje prošeta u ovom topu/brushalteru, i to na večeru u svečani restoran. Ne Kim, ovo nije fashion forward, i iskreno, činjenica da ti misliš da ti ovo dobro stoji je pomalo zabrinjavajuća. Suknja isto nije najsrećniji izbor, počevši od materijala do činjenice da je ipak izgleda preuska za Kimicine obline. Draga Kim, molim te, pokrij se.

Kloica je naša čudna, pa je čudna. Njen smisao za modu verovatno samo ona razume, i to je ok. Ali opet, mi moramo da je s vremena na vreme prokomentarišemo. Kao na primer ovu nesrećnu haljinu. Čipka i tufne? Ko li je mislio da je to dobra ideja? Koliko bi samo bilo bolje da ovog puf momenta nema uopšte. Haljina bi bila skroz korektna. Ovako izgleda kao da Kloi nije mogla da se odluči između dve haljine, pa je odlučila da obuče obe. Plus dobija za cipele i nijansu ruža.

Iako ove dve zvezde verovatno nikada nećemo videti jednu pored druge na crvenom tepihu, rame uz rame definitivno stoje što se tiče modnih promašaja. To je opcija koju lakše možemo da svarimo.

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice