Povodom 8. marta, internacionalnog Dana žena, Fashion Park pripremio je neverovatnu akciju! U periodu od 4. do 8. marta u našem centru očekuju Vas popusti kojima je teško odoleti – naši najpoznatiji brendovi ponudili su dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cene! I ne zaboravite – kolekcija proleće-leto je stigla. Iskoristite jedinstvenu priliku da među prvima opremite svoj orman pred novu sezonu.

U akciji učestvuju Guess, Fashion Company, Timberland, XYZ Outlet, Adidas, Lacoste i mnogi drugi.

NIKE akcija2 Fashion Park Outlet Centar Inđija: Neverovatna osmomartovska akcija

Dočekajte proleće spremne za trening i šetnju! Akcija DODATNIH 20% popusta na sav ženski asortiman traje od 4. do 8. marta, samo u NIKE prodavnici u Fashion parku.

Sok artikli Fashion Park Outlet Centar Inđija: Neverovatna osmomartovska akcija

Pogledajte šta smo izdvojili iz ponude naših prodavnica za vas:

Wannabe modna kombinacija Fashion Park Outlet Centar Inđija: Neverovatna osmomartovska akcija

Ne plašite se da se igrate stilovima jer to je ono što modu čini zanimljivijom. Naši modeli nose: jakna – Guess, prsluk – Lui Jo, zlatna torbica – Michael Kors, crna torbica – Replay, jeans – Replay, suknja – Marciano, šešir – Diesel. Sve ovo i još mnogo toga samo u Fashion parku.

movem 13 Fashion Park Outlet Centar Inđija: Neverovatna osmomartovska akcija

Obucite se po pravilima stilista i obradujte sebe komadom nekog od italijanskih brendova u Movem outletu u Fashion parku. Do 13. marta imaćete dodatnih 50% popusta na već snižene cene kolekcije jesen/zima.

Comments