Zaljubljeni parovi sa nestrpljenjem očekuju Dan zaljubljenih. Iako su neki već odavno pripremili poklone za svoje voljene osobe, postoje i oni koji i dalje nisu pronašli ono “nešto” što će biti savršeno iznenađenje.

Ako spadate u ovu drugu grupu, ne propustite da 14. februara posetite Fashion Park Outlet Centar Inđija i svojim drugim polovinama pronađete odgovarajući poklon. U prodavnicama vas očekuju finalna sniženja od čak 30-50% na već snižene, outlet cene. Ovo je, verujemo, dovoljan razlog da posetite Fashion Park Outlet Centar Inđija i na jednom mestu pronađete sve što vam je potrebno. Uostalom, dok tražite poklon za svog partnera, možete i sebe počastiti nekom sitnicom.

finalno snizenje indjija Fashion Park Outlet Centar Inđija: Odličan provod za vreme praznika

Takođe, nakon “praznika ljubavi” očekuju nas i neradni dani, 15. i 16. februar, pa ne bi bilo loše iskoristiti ih za zabavan izlet van grada. Malo promene nije na odmet, a u Fashion Park Outlet Centru Inđija uvek možete odlično da se provedete. Uostalom, šta je drugo šoping, nego zabava? Ako ste se umorili od razgledanja i kupovine, sa prijateljima sedite u kafić i okrepite se kafom ili ukusnim ručkom.

Fashion park outlet center Indjija modni predlog Wannabe magazine 14 Fashion Park Outlet Centar Inđija: Odličan provod za vreme praznika

Kada je reč o popustima, finalno sniženje vas očekuje u radnjama Guess, XYZ Outlet, Replay, Lacoste, Navigare, Timberland i mnogim drugim. Ako ipak želite da opremite svoj dom, predlažemo da posetite Smart Living, multibrend radnju gde ćete naći kuhinjske aparate i kuhinjski pribor za kuvanje i ručavanje, peškire, rasvetu, audio opremu i još mnogo toga što će vaš boravak u kući učiniti još prijatnijim.

20160203 151810 Fashion Park Outlet Centar Inđija: Odličan provod za vreme praznika 20160203 152110 Fashion Park Outlet Centar Inđija: Odličan provod za vreme praznika 20160203 152637 Fashion Park Outlet Centar Inđija: Odličan provod za vreme praznika 20160203 155345 Fashion Park Outlet Centar Inđija: Odličan provod za vreme praznika 20160203 155911 Fashion Park Outlet Centar Inđija: Odličan provod za vreme praznika 20160203 155926 Fashion Park Outlet Centar Inđija: Odličan provod za vreme praznika

Predstojeći, malo manje formalni, praznici odličan su trenutak da se na kratko odmorite od posla i posvetite sebi. Ako vam nedostaje malo avanture, otputujte do Fashion Park Outlet Centra Inđija, promenite sredinu, a kada ste već tu, iskoristite jedinstvenu priliku da stvari najpoznatijih brendova kupite po mnogo nižim cenama!

Comments